Şoferul care a luat pe capotă un biciclist după ce s-au certat în trafic a fost reţinut, ulterior plasat sub control judiciar

Imagini incredibile in Capitala, un biciclist a fost dus pe capota unei maşini până la secţia de poliţie după ce mai întâi s-a certat cu şoferul. Conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, magistraţii au decis să-l pună cub control judiciar.

07 ian. 2022, 09:13
Şoferul care a luat pe capotă un biciclist după ce s-au certat în trafic a fost reţinut, ulterior plasat sub control judiciar

Scandalul a avut loc joi pe Splaiul Independenței. Totul a plecat de la o şicanare în trafic, ca apoi, să se ajungă la pumni şi picioare. Şoferul voia să părăsească locul faptei, insa, biciclistul-curier s-a pus în fata masinii, moment în care a fost luat pe capota și dus în acest mod mai bine de un kilometru, până în apropierea Secţiei 20 de politie.

Cei doi bărbaţi au fost audiati, iar şoferul s-a ales cu dosar penal pentru loviri si alte violente. El a fost reţinut pentru 24 de ore.

Citeşte şi: „Drum lin printre îngeri!” Mărturii cumplite după accidentul în care tatăl şi fiica au murit nevinovaţi pe „Drumul morţii”

„În urma evenimentului înregistrat la data de 06 ianuarie a.c., în care un șofer agresează un biciclist în trafic pe o stradă din sectorul 6, facem precizarea că șoferul autoturismului a fost reținut pentru 24 de ore.

Citeşte şi: Sindicatele cer număr limitat de călători în tramvai, autobuz, metrou, tren. Cum vor circula românii de acum încolo în mijloacele de transport în comun

Cercetările sunt continuate de polițiștii Sectiei 20, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvâșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, a transmis Poliţia Capitalei.