„Drum lin printre îngeri!” Mărturii cumplite după accidentul în care tatăl şi fiica au murit nevinovaţi pe „Drumul morţii”

Un tată din Focşani şi fiica sa venită din Anglia pentru Sărbătorile de iarnă au murit nevinovaţi după un grav accident rutier în care au fost implicate patru maşini, pe șoseaua de centura a municipiului Buzău.

07 ian. 2022, 07:07
„Drum lin printre îngeri!” Mărturii cumplite după accidentul în care tatăl şi fiica au murit nevinovaţi pe „Drumul morţii”

Andreea, tânăra care a murit alături de tatăl ei, în accidentul de pe centura municipiului Buzău, lucra în Londra, Anglia, și venise în țară să petreacă sărbătorile de Crăciun alături de familia ei. În momentul tragediei, tatăl ei o conducea cu mașina spre aeroportul Otopeni.

Accident cumplit, tată şi fiică morţi în drum spre aeroport. Poliţiştii au avut un şoc la descarcerare

Din primele investigaţii reise că maşina în care se aflau tatăl şi fiica a fost lovită de un autoturism care venea pe contrasens. După impact, maşina lor a fost proiectată într-o dubă.

Sora Andreei, Daniela, spune că polițiștii au transmis familiei doar că ”nu au fost ei de vină pentru accident” și că cel mai probabil cineva a încercat să facă o depășire, însă a intrat pe banda lor și le-a proiectat mașina într-o dubă.

Totodată, ea a spus că nu știe când își va înmormânta tatăl și sora pentru că cei doi vor fi supuși unor autopsii. ”Mergeau la aeroport, sora mea muncea în Londra și a venit în vizită de Crăciun. Tata conducea”, a mai spus ea. „S-au stins doi îngeri pe pământ. Întâi superba mea sora, apoi a urmat-o tata, nu a vrut sa o lase singura… Nu și-ar fi dorit niciunul dintre ei să ne întristăm, amândoi spuneau mereu ca nu le este frica de moarte, ca se duc sus, la Dumnezeu, unde este cel mai bine. Ne vom aduce mereu aminte de cât de frumoasa era Andreea, de cât de blândă si inimoasa era. De toată caldura pe care o emana tata, de toată sfaturile și Învățăturile pe care le dădea.„, a scris una dintre fiicele lui Mihail.

Cei doi răniți, tatăl în vârstă de 61 de ani și fiica în vârstă de 33 de ani, au fost scoşi de echipajul de descarcerare şi duşi la Spitalul Judeţean din Buzău. Medicii nu reuşit să îi ţină în viaţă.

„În cumplitul accident, petrecut într-un ceas nenorocit , când alții au greșit în trafic, minunatul și neegalabilul meu cuscru Mihail Costachi și fiica sa, Andreea Costachi, au plătit cu viața . Dumnezeu să -i odihnească în pace! Nu te voi uita niciodată om minunat, om blând și binefăcător! Nevinovații au plătit cu viața, tatăl își conducea fiica de numai 33 de ani la aeroport. Adio, dragii mei! Mă sfâșie o durere cruntă, am petrecut de Sfântul Crăciun, împreună …Doamne, nu e drept! …”, a scris un apropiat al familiei.

Și primarul municipiului Focșani a transmis un mesaj după accidentul de pe Centrua Buzăului. Primarul din Focșani spune că familia lui Mihail Costachi, tatăl Andreei, era una unită și închegată și atrage atenția asupra accidentelor petrecute pe E85, denumit și ”Drumul morții”.

Andreea Tonciu, accident teribil înainte de plecarea la Survivor România! A ieșit pe stradă camuflată şi cu capul bandajat FOTO
„Mare tragedie în Focșani: Mihail Costachi, un om deosebit și un maseur extraordinar, care aducea alinare multor oameni suferinzi, s-a stins din viață în spitalul din Buzău, în urma unui accident de circulație care a avut loc pe centura aceluiași municipiu! Din păcate, în accident, a decedat și una dintre fiicele sale, Andreea, care se afla în autoturism! Mihail Costachi era un om sufletist și minunat, cu un mare caracter și cu un respect deosebit pentru oameni! Drum lin printre îngeri, domnule Mihail!”, a scris el.