Şoferul care a ucis doi tineri pe Calea Floreasca din Capitală este liber

Andrei Andronie, şoferul care a ucis doi tineri pe Calea Floreasca din Capitală după ce s-a urcat beat la volan şi a lovit un taxi, va fi cercetat în libertate. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis că tânărul Andonie nu reprezintă un pericol public.

RomaniaTV.net
06 dec. 2011, 12:56
Şoferul care a ucis doi tineri pe Calea Floreasca din Capitală este liber

A ucis doi tineri pe Calea Floreasca din Capitală, iar acum este liber. Tribunalul Bucureşti a decis, marţi, să nu mai prelungească măsura arestării preventive dispuse în cazul lui Andrei Andronie. Andronie nu are voie să părăsească Bucureştiul şi să respecte o serie de obligaţii impuse de instanţă. Decizia este definitivă.

Andrei Andronie a fost arestat în data de 6 noiembrie, fiind acuzat de ucidere din culpă după ce a provocat un accident rutier pe Calea Floreasca, în urma căruia au murit două persoane, iar alte trei au fost rănite.

Andrei Andronie a fost somat de poliţişti să sufle în etilotest, dar a refuzat. Ulterior a fost dus la secţia de poliţie pentru cercetări.

Tânărul venise în Bucureşti pentru scurt timp, el studiind la o universitate din străinătate.

Taximetristul Robert Ştefan Micu (32 de ani) care a murit în accident era absolvent a două facultăţi şi se pregătea de nuntă, au declarat rudele acestuia, după accidentul rutier. Sora şi unchiul acestuia au spus că acesta practica taximetria în timpul liber, în rest activând în cadrul unui ONG.

Andronie a susţinut în faţa magistraţilor că nu a băut decât un singur cocktail, după care s-a urcat la volan. Andrei Andronie le-a mai spus judecătorilor că studiază la Universitatea din Haga, Olanda, că este fiul unui bancher şi că nu se consideră a fi un pericol social. El regretă că a provocat accidentul din luna noiembrie, când a intrat cu bolidul într-un taximetru.