Şoferul microbuzului din care o elevă de 12 ani a căzut şi a murit a fost arestat UPDATE

Şoferul microbuzului din care a căzut o fetiţă şi a murit, în Zalău, a fost arestat preventiv, vineri, acesta fiind acuzat de ucidere din culpă şi de ştergerea urmelor accidentului

RomaniaTV.net
22 feb. 2019, 09:47
Şoferul microbuzului din care o elevă de 12 ani a căzut şi a murit a fost arestat UPDATE

UPDATE: Şoferul microbuzului din care a căzut o fetiţă şi a murit a fost arestat preventiv, fiind acuzat de ucidere din culpă şi de ştergerea urmelor accidentului.

Bărbatul care conducea microbuzul ale cărui uşi s-au deschis în mers şi a căzut o fetiţă de 12 ani, care a murit, ar fi încercat să ascundă faptul că în vehicul era pusă o bancă improvizată.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Poliția l-a reținut pe șoferul microbuzului din care o elevă de 12 ani a căzut și a murit, la Zalău. Șoferul, care totodată e și patron al firmei de transport, este acuzat de ucidere din culpă, dar și că ar fi modificat urmele accidentului. Fetița căzută din microbuz va fi înmormântată vineri în satul natal din județul Sălaj.

Fetiţa în vârstă de 12 ani a decedat în urmă cu trei zile, după ce a căzut din microbuz, în Zalău.

Microbuzul aparţinea unei firme private de transport, iar numărul de pasageri depăşea numărul de locuri. Fetiţa stătea pe o banca improvizată, în partea din spate a maşinii. Potrivit poliţiştilor, uşile din spate ale microbuzului nu erau asigurate corespunzător de şofer, iar fata a căzut din mers şi s-a lovit cu capul de asfalt.

Medicii au încercat să o salveze, însă fetiţa nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

 

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.