VIDEO Bianca Drăgușanu, într-o ipostază inedită. A sărit la bătaie cu o tigaie, în mall

Bianca Drăgușanu a apărut într-o ipostază inedită, a sărit la bătaie cu o tigaie, în mall. Imaginile au fost postate ulterior pe TikTok, spre amuzamentul fanilor. Vedeta este extrem de activă pe rețelele de socializare, unde are o comunitate numeroasă de fani.

07 dec. 2022, 08:50
VIDEO Bianca Drăgușanu, într-o ipostază inedită. A sărit la bătaie cu o tigaie, în mall
Bianca Drăgușanu este extrem de activă pe rețelele de socializare

Bianca Drăgușanu, într-o ipostază inedită. Este una dintre cele mai controversate vedete de la noi și nu ezită să spună lucrurilor pe nume, atunci când este nevoie. Recent, blondina le-a arătat fanilor că poate fi și altfel decât „prețioasă”.

Citește și: Bianca Drăgușanu îi face toate poftele fiicei sale. Ce lucru nu îi acceptă sub nicio formă Sofiei: „Ar trebui să am grădină zoologică”

Bianca Drăgușanu, într-o ipostază inedită

Vedeta a postat un videoclip în care se duce la raftul cu tigăi și fără să stea prea mult pe gânduri, Bianca Drăgușanu a început să facă scheme de bătaie cu tigaia, în mall. Cei care au văzut videoclipul au reacționat imediat, așa cum era de așteptat. Majoritatea fanilor s-au distrat copios și au încurajat-o să facă mai des astfel de videoclipuri.

@biancadragusanu8 #funny #viral #5pasidebine #harleyquinn #tiktokromania #trending #funnyvideos #gummygame ♬ BIZCOCHITO – ROSALÍA

Bianca Drăgușanu se pregătește să oficializeze relația cu Gabi Bădălău

Se presupune că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău pregătesc petrecerea de logodnă. Cei doi sunt gata să își declare iubire pentru totdeauna, chiar dacă părinții lui nu sunt de acord cu relația lor. ,,L-au atenționat pe fiul lor că-l vor dezmoșteni dacă va face acest pas”, a povestit pentru Playtech o sursă din anturajul celor doi.

Mama lui Gabi, Rodica Bădălău, a fost de la bun început împotriva idilei pe care o are fiul său cu Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu i-ar fi pus o singură condiție omului de afaceri: ca la petrecerea organizată de ei, să nu fie invitat prietenul acestuia, Florin Salam. Bianca și manelistul au rupt orice legătură de când Bădălău și Salam au fost surprinți de divă în timp ce petreceau în compania mai multor domnișoare.