Sofia Vicoveanca, băutura magică din fiecare dimineaţă. Fructele exotice la care apelează cântăreaţa din Bucovina

Sofia Vicoveanca arată aproape la fel de când o ştim, plină de energie şi de tonus şi gata de un dans popular la orice oră.

03 apr. 2024, 20:00
Sofia Vicoveanca, băutura magică din fiecare dimineaţă. Fructele exotice la care apelează cântăreaţa din Bucovina

Sofia Vicoveanca întinereşte cu fiecare apariţie, cântăreaţa are un ritual de la care nu se abate pentru a ţine bolile şi bătrâneţea la distanţă.

Chiar dacă are peste 80 de ani, artista reușește cu brio să-și ascundă vârsta și să-i facă pe oameni să fie extrem de curioși cu privire la trucurile pe care le pune în aplicare, pentru o stare fizică și de sănătate atât de bună.

Așadar, se pare că aceste lucruri nu sunt deloc unele întâmplătoare, întrucât îndrăgita artistă de muzică populară are foarte mare grijă cu privire la meniul său zilnic, iar acum, în perioada de post, nu uită să introducă în alimentație vitaminele și toți nutrienții importanți de care organismul are nevoie pentru o funcționare cât mai optimă. Sofia Vicoveanca a dezvăluit, astfel, ce bea în fiecare dimineață, pe stomacul gol.

Sofia Vicoveanca a încercat să înfieze o fetiţă în perioada comunismului. Cum a fost refuzată de Nicolae Ceauşescu

Puțină sare și câțiva stropi de lămâie și e perfect avocado. Niște lapte de cocos de post, banană, mandarine, căpșuni și pe urmă le dau la blender. Beau dimineața o cană bună, asta e meniul de dimineață.”, a declarat Sofia Vicovenaca, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Faptul că este una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică populară din România vine la pachet și cu dezavantaje, după cum povestește chiar Sofia Vicoveanca, care a povestit una dintre întâmplările în care și-ar fi dorit să nu poarte acest nume.

„Nu e bine să fii cunoscut. Nu e pentru că am nasul la ștreașină, nu pot merge în mașină în spate, pentru că mi-e rău, iar cu trenul e tot la fel, merg cu spatele, pentru că cu fața mi-e rău. Se urcă o doamnă, mă salută, eu făceam integrame și la un moment dat vine la mine să-mi spună că-mi ascultă cântecele și vine direct cu mâinile la urechi „Nu aveți operație?” Eu îi zic „Dumneata ești sănătoasă?” La care ea spune „Doamnă, știu câți ani aveți, cum de arătați așa?” Eu îi spun că nu mă uit în buletin, anii nu-s din buletin.”, mai spune artista.

Sofia Vicoveanca locuieşte într-un bloc cu bulină roşie care poate cădea la primul cutremur: „Păi, dacă e să mor de cutremur, uite treci pe stradă și îți ‘chică’ o cărămidă de nu știu unde în cap”

Artista are și un număr impresionat de ani de când este pe scenă, în fața fanilor săi. Așadar, anul acesta, în luna octombrie, celebra cântăreață dezvăluie că va marca împlinirea celor 65 de ani de scenă, reușind cu brio să stea în continuare în fața oamenilor și să-și onoreze evenimentele. Chiar dacă speră ca anul acesta să lanseze un nou album pe care să-l lase „moștenire” viitoarelor generații, artista rămâne rezervată, dorindu-și sănătate pentru a putea face tot ce și-a propus.

„Și cu bune, și cu rele, asta sunt. Dacă mă ține Dumnezeu, pe 1 octombrie fac 65 de ani de cântec, iar până atunci mai vreau să scot încă un CD, să și trăiesc până atunci.”, a mai dezvăluit ea, în emisiunea de pe Prima TV.

Băutura minune pe care Sofia Vicoveanca o consumă înainte de culcare. Are beneficii uriașe pentru sistemul imunitar

Multe persoane apelează la diferite metode naturiste pentru a-și întări sistemul imunitar. Sofia Vicoveanca consumă la rândul ei, înainte de culcare, o băutură cu numeroase beneficii pentru organism.

Îndrăgita interpretă de muzică populară a dezvăluit cum reușește să se mențină sănătoasă la 82 de ani. Aceasta a dezvăluit care esre remediul natural prin care își menține puternic sistemul imunitar și care o ajută atunci când este răcită sau răgușită.

„Când sunt răcită, răgușită, mai folosesc câteva rețete naturiste. Luați un gălbenuș de ou, un pic de unt cald, cât o nucă, și amestecați totul cu o lingură de zahăr. Se freacă foarte bine și, după ce se face ca o spumă, se toarnă lapte clocotit. Se bea cald, înainte de culcare. Este bun pentru plămâni, pentru răceli”, a dezvăluit Sofia Vicoveanca, potrivit ego.ro.

Citește și: Ingredientul pe care Sofia Vicoveanca îl strecura în ciorbă fără ca soțul ei să știe: „A plecat dintre noi și n-a știut adevărul. Dacă spui o minciună, să o păstrezi până te duci”

Cântăreața a dezvăluit și cum ține răgușeala la distanță, având un remediu special și pentru asta.

„Iar pentru răgușeală puteți face un terci din mămăligă, un fel de păsat, cu puțin unt și miere. E un deliciu, face tare bine la gât. O să scot o cărticică în care o să adaug și aceste sfaturi”, a mai spus Sofia Vicoveanca.

Aceasta are mare grijă de felul în care arată și spune că nu are voie să țină cură de slăbire, dar există o băutură pe care o bea zilnic și pe care o prepară acasă.

„Eu consum foarte multe crudități. Dimineața îmi fac un suc din țelină, morcov, sfeclă roșie, măr, cartof crud, roșie și câteva picături de lămâie. În rest, consum foarte multe salate. Mai mănanc branză, ouă. Seara nu prea mănânc, dar din când în când mai poftesc la câte ceva dacă mă uit la vreun film. Cafea nu beau, alcool nici atât, țigara nu știu să o mânuiesc, în schimb beau foarte multe ceaiuri”, spunea ea, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Cum a reacționat Sofia Vicoveanca când a aflat că un preot îi recită poeziile la înmormântări: „Doamne, mă ferește!”

Sofia Vicoveanca nu se ferește de grăsimi și își face toate poftele, dar mereu cu limită.

„Acum nu mai gătesc pentru că dacă fac o ciorbă, cine mănâncă mai multe porții? Eu merg pe minuturi, îmi plac ouăle moi, așa cleioase, cu pâine prăjită, cu o țâră de unt, să știți că îmi place smântâna, smântâna cu mămăliguță, nu mă feresc de grăsimi, cam 2 mese pe zi, cam așa e.Nu beau cafea, că am tensiune oscilantă și mă mai cruț, un capuccino cu lapte mult, ceaiuri, te miri ce!”, a adăugat aceasta.