Sofia Vicoveanca debordează de energie la 81 de ani! Cântăreața de muzică populară pleacă pe o insulă exotică: „Mă duc să îmi bucur sufletul! Azi ești, mâine nu ești!”

Sofia Vicoveanca se pregăteşte să plece într-o vacanţă în Bali. Fiul celebrei cântărețe de muzică populară i-a făcut cadou o vacanță pe una dintre cele mai frumoase insule exotice din lume.

14 ian. 2023, 10:05
Sofia Vicoveanca debordează de energie la 81 de ani! Cântăreața de muzică populară pleacă pe o insulă exotică: „Mă duc să îmi bucur sufletul! Azi ești, mâine nu ești!”

Sofia Vicoveanca, una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România, a anunțat că va pleca luna aceasta într-o vacanță în Bali, cu fiul și nepoata sa.

Deşi are 81 de ani, îndrăgita artistă de muzică populară nu îi este să zboare cu avionul, mai ales la o distanță atât de mare. Sofia Vicoveanca a mărturisit că vacanţa în Bali este un cadou din partea fiului ei, Vlad, care este operator la TVR.

Citiți și: Sofia Vicoveanca arată impecabil la 81 de ani. Ce nu mănâncă și nu bea niciodată

Supranumită „Insula Zeilor”, Bali este una dintre cele mai apreciate insule ale Indoneziei și este renumită pentru plajele exotice cu nisip fin.

Sofia Vicoveanca va pleca în Bali, pe 23 ianuarie: „Mă duc să mai văd lumea, să-mi bucur sufletul!”

Într-un interviu acordat pentru revista VIVA, Sofia Vicoveanca a spus că înainte de a pleca pe insula exotică, va merge în Italia, acolo unde le va cânta românilor din Padova și Torino.

„Avem avion de dimineață la prima oră și zburăm direct la Veneția. De la Padova la Veneția sunt doar 30 de km. Sâmbătă cânt, duminică la fel, iar luni vin acasă. Și apoi, plec în voiaj cu băiatul meu și cu una dintre nepoate, în Bali. Plecăm pe data de 23 ianuarie. Acesta este cadoul băiatului meu. Și m-a întrebat: ‘Mama te prinzi?’ Și îi zic: ‘Păi, măi, nu știi cu cine te pui!’ Și sigur că mă duc, mă duc să mai văd lumea, să-mi bucur sufletul. Azi ești, mâine nu ești. Să încercăm să ne bucurăm, să nu supărăm pe nimeni”, a spus cântăreața de muzică populară.

Sofia Vicoveanca adoră să călătorească, dar cel mai mult să le cânte românilor care locuiesc din străinătate. În aprilie, artista va susține un concert în Canada.

De asemenea, îndrăgita artistă a dezvăluit care este ritualul său de înfrumusețare. Sofia Vicoveanca are câteva trucuri pe care le folosește pentru a avea un ten de invidat. De exemplu, artista folosește o mască pe care o prepară cu busuioc și ulei de măsline.

Eu folosesc ulei de măsline, dar nu din magazin, pentru că acesta e rafinat. Se pune busuioc, se macerează, dar masca nu e pentru toate femeile. Trebuie ca tenul să fie foarte uscat. Și atunci masca aceasta o pot folosi doar persoanele care au tenul uscat. Pentru ten mai folosesc măști cu miere, măr și cartof crud”, a mărturisit doamna cântecului popular romanesc.

Citiți și: Sofia Vicoveanca se ferește de boli consumând aceeași băutură în fiecare dimineață