Soldat găsit spânzurat la o unitate militară din Cluj

Ancheta la o unitate militara din Cluj. Un soldat a fost gasit mort în post. Un echipaj de la ambulanta a ajuns la fata locului, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

RomaniaTV.net
20 ian. 2020, 10:28
Soldat găsit spânzurat la o unitate militară din Cluj

Un soldat de la o unitate militară din Someşeni a fost găsit, luni, mort prin spânzurare în cazarma unităţii. Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care s-a produs decesul. Militarul nu era căsătorit, era angajat în cadrul armatei din 2003 şi avea 42 de ani.

Procurorii militari au deschis un dosar în cauză. De asemenea, la faţa locului s-au deplasat un echipaj de poliţie şi o ambulanţă şi a fost anunţată conducerea Garnizoanei Cluj-Napoca.

Ofiţerul de relaţii publice din cadrul unităţii militare, Andreea Oniţa, a precizat pentru Agerpres că soldatul găsit mort la unitatea militară din Someşeni era apt psihologic şi a obţinut calificativul ”foarte bine” în ultimii şapte ani.

„Caporalul Felician Codruţ Şuteu a fost găsit spânzurat într-una dintre încăperile din cadrul cazărmii. S-a apelat serviciul 112 şi la echipajul medical din cadrul unităţii, care au încercat manevre de resuscitare, după care s-a declarat decesul militarului. În ultimii şapte ani, acesta a primit calificativul ‘foarte bine’, nu ştim ce l-a determinat să recurgă la acest gest tragic. Militarul decedat era operator de tehnică de comunicaţii, centralist”, a declarat, luni, presei, ofiţerul de relaţii publice din cadrul unităţii militare, Andreea Oniţa.