Soldații ucraineni felicită România, cu ocazia Zilei Naționale, direct de pe front: „Sunteți o națiune incredibilă, mulțumim pentru că ne ajutați! La mulți ani!”

Soldații ucraineni au ținut joi să felicite România, cu ocazia Zilei Naționale, direct de pe front. Deși armata lui Putin le suflă în ceafă, soldații lui Zelenski nu au uitat de România și de ajutorul pe care li l-a acordat încă de la începutul războiului și au vrut să îi transmită gândurile lor bune, la ceas aniversar.

01 dec. 2022, 22:30

Soldații ucraineni felicită România, cu ocazia Zilei Naționale, direct de pe front. Mai mulți soldați ucraineni au ținut, joi, 1 decembrie, să transmită României gândurile lor bune, cu prilejul Zilei Naționale, direct de pe front.

Citește și Ilie Năstase a participat la parada de Ziua Națională la Constanța, în uniformă de general. Fostul tenismen a fost însoțit de consulul onorific al Kazahstanului

Ucrainenii nu au uitat de ajutorul pe care România li l-a acordat încă de la începutul invaziei lui Putin și cu ocazia Zilei Naționale, au vrut să își arate recunoștința și dragostea, chiar din prima line a frontului.

Vă iubim!

Mai mulți soldați ucraineni au înregistrat mesajele emoționante de pe front după care le-au trimis unui român din Brașov, pe nume Radu Hossu, care este extrem de implicat în acțiuni de caritate pe teritoriul Ucrainei.

Acesta a realizat un colaj cu mesajele soldaților ucraineni transmise în limba engleză. Surpriza a venit din partea unuia dintre soldați care, care a ținut să felicite România în limba română.

Redăm mai jos mesajele soldaților ucraineni:

„Suntem puternici împreună, e o zi frumoasă astăzi, vrem să vă felicităm cu ocazia zilei Marii Uniri!”.

„Felicitări tuturor românilor, sunteți uimitori! Soldații ucraineni vă mulțumesc, sunteți cei mai tari!”.

„Felicitări românilor de ziua națională! Vă iubim!”

„Vă dorim toate cele bune de Ziua Națională. Amintiți-vă de cei pe care i-ați pierdut de-a lungul timpului și să rămânem uniți fiindcă e singurul mod în care putem traversa această furtură”.

„Le transmit toată dragostea românilor de ziua națională și vă mulțumim pentru ajutor”.

„Sunt Vitali. Sunt la spital momentan, dar în curând mă voi întoarce alături de camarazi pentru a-mi apăra Ucraina de invadatori. Astăzi e o zi mare, e Ziua Națională a României și vreau să transmit tuturor românilor „Mulțumesc!”, sunteți o națiune incredibilă, mulțumim pentru că ne ajutați! La mulți ani, România!”.

„Bună seara, dragi români! Sunt Mișa. Sunt soldat ucrainean de naționalitate română. Vreau să vă spun „La mulți ani, România! La mulți ani, români!” și să vă mulțumesc pentru tot ajutorul pe care l-ați oferit Ucrainei”, a fost mesajul transmis în română de către soldatul ucrainean care a ținut legătura în permanență cu românul Radu Hossu.

Citește și Armata lui Putin se pregătește pentru marea bătălie din Crimeea! Rușii se tem că în curând Ucraina va da asaltul final asupra peninsulei