Ilie Năstase a participat la parada de Ziua Națională la Constanța, în uniformă de general. Fostul tenismen a fost însoțit de consulul onorific al Kazahstanului

Ceremonia de Ziua Națională de la Constanța, la care a participat și Ilie Năstase, a început în fața unui monument care elogiază Stalinismul.

01 dec. 2022, 21:52
Ilie Năstase a participat la parada de Ziua Națională la Constanța, în uniformă de general. Fostul tenismen a fost însoțit de consulul onorific al Kazahstanului
Ilie Năstase la parada militară de Ziua Națională de la Constanța

Festivitatea de la Constanța la care a participat și fostul tenismen Ilie Năstase a început cu slujba ținută de ÎPS Teodosie, urmată de o ceremonie militară, la care au participat câteva sute de oameni. Mai mulți politicieni au depus flori la monumentul care elogiază victoria lui Stalin din Al Doilea Război Mondial, chiar dacă de 1 Decembrie poporul român sărbătorește Unirea de la 1918.

În acest timp, mai mulți copii au așteptat mai bine de o oră să defileze în fața monumentului, pentru câteva secunde.

Citește și: Necazurile și-au pus amprenta pe Ilie Năstase. A ajuns să se plimbe singur prin magazine, trist și abătut

Ilie Năstase, însoțit de o figură emblematică

Ilie Năstase, care are funcția de general-maior cu două stele, în cadrul Ministerului Apărării, a fost însoțit de Corina Martin, figură emblematică a fostei administrații conduse de Radu Mazăre, care în prezent este consulul onorific al Kazahstanului.

La parada militară au participat soldați din SUA și Canada, mai multe vehicule de intervenție din cadrul MAI, urmate de cercetași și persoane care purtau costume militare de epocă.

Citește și: Klaus Iohannis, mesaj de încurajare pentru români de Ziua Naţională: „România a demonstrat ca e un partener de încredere pentru UE si NATO. Avem nevoie să nu ne îndepărtăm de valorile euroatlantice”