Solistul trupei Bucovina, bătut în plină stradă. Patru tineri l-au lovit fără motiv cu diverse obiecte metalice

Florin Ţibu, solistul trupei folk metal Bucovina, a trecut prin momente cumplite după ce a fost atacat de patru tineri, care l-au lovit fără motiv cu mai multe obiecte metalice.

05 feb. 2023, 13:46
Solistul trupei Bucovina, bătut în plină stradă. Patru tineri l-au lovit fără motiv cu diverse obiecte metalice
Solistul trupei Bucovina, bătut în plină stradă

Solistul trupei Bucovina, bătut în plină stradă. Incidentul a avut loc, vineri, pe data de 3 februarie, atunci când artistul se îndrepta spre locuința pe care o deține în Iași.

Citește și Povestea cutremurătoare a lui Carmen Rădulescu. Mama a abandonat-o la orfelinat după ce a încercat să o omoare: „Mă bătea pe coloană, să mor mai repede”

Solistul trupei Bucovina, bătut în plină stradă

Totul s-a petrecut la scurt timp după ce artistul a susţinut un concert uriaș, sold-out la Iaşi, cu ocazia lansării noului album, care se numește „Suntem aici”.

În aceste momente, Florin Ţibu este bine, iar starea sa de sănătate nu este în pericol, însă loviturile pe care le-a primit de la cei patru agresori sunt destul de evidente mai ales la nivelul feţei.

Artistul a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare cu un plasture pe fața care încă este tumefiată și plină de vânătăi. Acesta spune că nu îi cunoaște pe cei patru indivizi și că l-au lovit pur și simplu fără a avea vreun motiv.

Mai mult, chitaristul spune că tinerii nu i-au vorbit și nici nu i-au furat bunurile pe care le avea asupra lui în momentul atacului.

„În ciuda faptului că am fost atacat aseară, în drum spre casă, şi mi-am luat un neveu cu ceva (chei, cred eu) în mufarină, concertul de diseara se ţine. N-o să fiu chiar bătrânelul ăla simpatic de la chitară, dar mergem înainte. Mergeam pe strada pe care locuiesc, cu gluga în cap, un rucsac în spate şi în momentul în care am trecut pe lângă un grup de patru tineri, a apărut surpriza. Fără vorbe, fără tâlhărie, fără nimic”, a scris Florin Ţibu pe pagina sa de Facebook.

Până acum, solistul și chitaristul trupei folk metal Bucovina nu a depus plângere la poliție împotriva celor care l-au agresat.

„În legătură cu această situaţie, menţionăm că până în acest moment nu a fost depusă plângere”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi pentru Adevărul.

Fanii artistului sunt șocați și nu le vine să creadă ce i s-a întâmplat. Aceștia spun că cei vinovați trebuie să plătească.

”Nu pot să cred Florine ce ți s-a întâmplat! Sănătate îți doresc și nu renunța la plângere si alte demersuri! Trebuie musai pedepsiți!

Recuperare rapida! Multa,multa sănătate! Cat despre prăpădiți timpul o sa le rezerve multe surprize. Nimic nu rămâne nepedepsit!”, au scris fanii lui Florin Țibu pe Facebook.

Citește și Dragoș Bucur, dezvăluiri-șoc! Juratul de la ”Românii au talent” a fost la un pas de moarte: ”Dumnezeu a avut grijă de mine ca eu să nu fac pasul acela”