Solstitiul de vara 2022, cea mai lunga zi din an. Semnificatiile spirituale ale solstitiului de vara

Dincolo de semnificatiile astronomice, solstitiul de vara are o multime de semnificatii spirituale. Afla mai multe despre solstitiul de vara aici.

20 iun. 2022, 11:30
Solstitiul de vara 2022, cea mai lunga zi din an. Semnificatiile spirituale ale solstitiului de vara

Solstitiul de vara 2022 va fi in data de 21 iunie. Este prima zi de vara astronomica, momentul in care soarele se afla la cea mai inalta pozitie pe cer. Pentru cei din Emisfera Nordica va fi cea mai lunga zi din an.

Dar solstitiul de vara este mai mult decat o schimbare a sezonului. Dincolo de semnificatiile astronomice, solstitiul de vara are o multime de semnificatii spirituale. Afla mai multe despre solstitiul de vara aici.

Celebrare a Soarelui
In esenta, solstitiul de vara onoreaza lumina Soarelui. Solstitiul de vara este o celebrare a intoarcerii luminii. Lumina se afla in fiecare dintre noi. Este lumina lui Christos, este lumina constientei, este lumina divina. Este triumflul luminii asupra intunericului.

Solstitiul de vara 2022. 15 curiozitati despre cea mai lunga zi a anului

Soarele stralucitor si noaptea intunecata influenteaza glanda pineala (sediul constiintei, sediul sufletului). Cand Soarele este stralucitor, glanda bineala sustine fluxul fortei vitale. Cand se lasa noaptea, glanda pienala ajuta la trezirea starii noastre de vis, starnind imaginatia, darurile clarviziunii, experientele paranormale.

Vreme de reflectii
Solstitiul de vara este despre natura, dar este si despre relatia pe care o ai cu tine isuti. Este un moment special in care sa te gandesti mai mult la sufletul tau. Cu atat mai mult cu Chiron, vindecatorul ranit, se afla prin preajma, intr-o zodie a actiunii – Berbec.

Vreme pentru noi inceputuri
Asa cum solstitiul este inceputul oficial al verii, poate fi si pentru tine un nou inceput. Ce ai facut pana acum si ce urmeaza sa faci. Ce capitol nou se deschide in viata ta? Seteaza-ti intentiile pentru viitor.

Prețuri colosale pe litoralul românesc în această vară. Cât costă să închiriezi un șezlong o zi în Mamaia, Vama Veche sau Eforie

Oportunitate de a o lua mai incet
Solstitiul de vara este si o oportunitate de a lua o pauza. De a te uita in spate sa vezi ce ai creat pana acum. De obicei, primavara este perioada in care pamantul se lucreaza si se intamanteaza, iar vara astepti sa culegi roadele.

Se aprind focuri
Un alt simbol al solstitiului de vara este focul – ca parte a celebrarii luminii. Inca din vremuri antice, cu prilejul solstitiului de vara se aprind focuri pe parcursul zilei pentru a aduce un omagiu Soarelui.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.