Soluţia anticelulitică pentru acasă. Dieta, alimentele şi exerciţiile care te scapă de celulită

Celulita poate fi combătută uşor, însă numai în timp şi cu o implicare destul de mare din partea fiecărei persoane care vrea să scape de celulită.

22 iun. 2014, 08:22
Soluţia anticelulitică pentru acasă. Dieta, alimentele şi exerciţiile care te scapă de celulită

Pentru a scapa de neplacerile cauzate de aparitia celulitei, este in primul rand necesar sa stiti ce alimente sunt cat se poate de benefice in combaterea ei. Totodata, exista si o dieta speciala care ajuta la imbogatirea pielii cu elementele necesare elasticitatii si intinderii si sale.

Iar daca reusiti sa combinati alimentele anticelulitice cu dieta anticelulutica si cu o serie de exercitii usoare care sa ajute la tonifierea pielii, in cel mai scurt timp veti obtine rezultatele dorite.

Asadar, iata unele dintre cele mai importante alimente pentru combaterea celulitei si ce efecte au asupra organismului.

Fructele de padure reprezinta o alta categorie de alimente care lupta impotriva celulitei. Efectele lor benefice se datoreaza continutului de vitamina C, care stimuleaza producerea de fibre elastice de colagen in piele. Aceasta devine mai ferma, iar celulita, mai putin vizibila. Fructele de padure contin si multi antioxidanti care lupta impotriva acumularii de toxine in tesuturi, care pot agrava celulita.

Iaurtul este unul dintre produsele care intruneste toate aprobarile nutritionistilor pentru consumul zilnic. Studiile au demonstrat ca persoanele care consuma trei portii de iaurt bogat in calciu au mai putine depuneri inestetice de grasime decat cele care ocolesc acest aliment.

Papaya, un fruct tropical cu multiple proprietati, poate fi inclus intr-un regim alimentar anticelulitic datorita betacarotenului, element care stimuleaza refacerea tesuturilor.
Pe langa aceste fructe, care pot fi consumate drept gustari intre mesele zilei, puteti urma si o dieta anticelulitica, dupa cum urmeaza.

Dieta se va tine pentru 7 zile, maxim 10, apoi este bine sa reveniti la o alimentatie echilibrata, fara excese si cu multe fructe si legume. Preparati in fiecare dimineata un amestec din sucul a 3 lamai, un litru de apa plata, o lingurite de miere dupa gust.

Citeşte mai mult pe lyla.ro

Citeşte şi Care este cel mai bun exerciţiu pentru a scăpa de celulită