Soluţia care te scapă de grăsimea din jurul taliei

Orice femeie își dorește să aibă o siluetă frumoasă și armonioasă, în special în anotimpul cald când hainele dezgolesc din ce în ce mai multă piele. Nu e nevoie să porți haine largi pentru a-ți masca talia, ci mai degrabă încearcă și tu una dintre cele mai bune metode care topește grăsimea din jurul taliei. Iată în ce constă!

RomaniaTV.net
03 mai 2018, 08:57
Soluţia care te scapă de grăsimea din jurul taliei

Grăsimea abdominală este periculoasă

În spatele dorinței și motivației de a arăta bine, se află câteva motive demne de luat în seamă atunci când vine vorba de reducerea cantității de grăsime din jurul taliei. Care sunt acestea? Te ajută să previi diverse afecțiuni precum cele de inimă, dereglările de somn, diabetul, depresia, disfuncțiile sexuale și demența.

Ai grijă la meniul zilnic

Pe lângă un stil de viață activ, care presupune cel puțin 3 antrenamente de sport pe săptămână, este necesar să acorzi o atenție sporită dietei. În acest sens, pentru a-ți alcătui o listă cu alimente și preparate potrivite scopului tău, poți consulta un dietetician sau un instructor de sport, care te va ghida în demersul tău. În linii mari, vei consuma alimente slabe caloric, vei elimina produsele de patiserie, dulciurile și sucurile acidulate.

Citeşte şi Cum să scapi de riduri cu lămâie. Trucul pe care nu ţi l-a spus nimeni

Nicio dimineață fără apă plată cu lămâie

Cu siguranță ai mai auzit recomandări despre această miraculoasă băutură, care face kilogramele să dispară ca prin minune. Într-adevăr ajută, fiind în același timp și o sursă bună de vitamina C, care îmbunătățește activitatea sistemului digestiv și a ficatului. Pentru a reuși să slăbești, este necesar ca digestia să funcționeze corespunzător, în caz contrar ducând la încetinirea metabolismului, care pîmpiedică organismul să primească elementele nutritive de care are nevoie pentru a arde grăsimile.

De ce e bine să o bei pe stomacul gol

Apa plată cu lămâie consumată la primele ore ale dimineții, pe stomacul gol, influențează în mod pozitiv funcțiile sistemului digestiv, ajutând organismul să elimine toxinele cu ușurință. Dacă dorești, poți adăuga și miere, ori rădăcină rasă de ghimibir, pentru a-i da un plus de savoare. Totodată, băutura reglează nivelul pH-ului și accelerează rata metabolismului.

De ce e bine să bei apă cu lămâie și turmeric