Soluția incredibilă dată de magistrați în dosarul în care Carmen Brumă acuza o companie care promova produse de slăbit că se folosește de imaginea ei. Mircea Badea: „N-ai cum să nu apreciezi. De-aia îmi plac pensiile speciale”

În 2019, Carmen Brumă depunea plângere penală împotriva unei companii care se folosea de imaginea ei pentru a promova produse de slăbit. Cazul a fost soluționat abia după patru ani, din păcate nu așa cum și-ar fi dorit vedeta. În urma deciziei magistraților, Mircea Badea a reacționat.

07 iun. 2023, 17:18
Soluția incredibilă dată de magistrați în dosarul în care Carmen Brumă acuza o companie care promova produse de slăbit că se folosește de imaginea ei. Mircea Badea: „N-ai cum să nu apreciezi. De-aia îmi plac pensiile speciale”

Carmen Brumă are o siluetă bine definită, dar nu ca urmare a folosirii de produse miraculoase de slăbit, ci ca urmare a unui stil de viață exemplar. De ani buni, vedeta de 46 de ani mănâncă sănătos și are un nivel ridicat de activitate fizică. Deși toată lumea știe care sunt „secretele” lui Carmen Brumă pentru o siluetă perfectă, o companie care promovează produse de slăbit a găsit de cuviință să se folosească de imaginea ei pentru comercializarea unor suplimente pentru slăbit.

Deranjată de asocierea cu acest tip de metode de slăbire, Carmen Brumă a făcut plângere penală, în 2019, împotriva acestei companii. Numai că, la patru ani distanță, magistrații au decis că… fapta nu este prevăzută de legea penală.

Soluția incredibilă dată de magistrați în dosarul în care Carmen Brumă acuza o companie care promova produse de slăbit că se folosește de imaginea ei

Mircea Badea a explicat detaliat cum a decurs cazul.

În 2019, o firmă care vindea așa zise pastile de slăbit zicea că Brumă le recomandă. I-a sunat pe cei care vindeau pastile, dar degeaba. Și-au văzut de treabă în continuare. M-a întrebat dacă ar trebui să facă legal ceva și i-am zis: „absolut da!” De ce? Pentru că la noi, în România, orice Gigel care lucrează în presă întreabă: „ai făcut plângere? ai dat în judecată?” Acesta este reflexul. Și reflexul acesta apare, de obicei, la oamenii care nu au avut niciodată intersecție cu legea. Numai un tăntălău poate să întrebe așa ceva.

Citeste si Motivul intim pentru care Carmen Brumă nu se căsătoreşte cu Mircea Badea. „Aşa a fost modelul, aşa a fost materialul”

Deci dacă cineva vinde niște pastile despre care nu știm nici măcar ce conțin, care pot fi chiar periculoase, și folosește imaginea cuiva pentru a le promova, nu este nicio problemă. Ăia nu au nicio treabă. Folosesc, în continuare, imaginea mai multor persoane publice pentru a-și promova pastilele.

În pandemie, au chemat-o pe Carmen Brumă la poliție pentru a mai da detalii privind plângerea penală făcută. S-a dus la poliție cu avocat pentru a spune că își menține plângerea și a declarat… că nu mai are nimic de adăugat. Iar după patru ani… a venit decizia: faptele nu sunt prevăzute de legea penală. Superb sau ce? N-ai cum să nu apreciezi… De-asta îmi plac și pensiile speciale, nesimțite. Surmenaj, tăticule… fabulos! Faptul că în România unul vinde nu știm exact ce, orice, zicând că recomandă, nu știu, Klaus Iohannis… Bine, dacă vindeau orice folosindu-se de imaginea lui Klaus Iohannis sau a Laurei Codruța Kovesi… cred că mi ți-i încingea…”, a spus Mircea Badea despre plângerea penală depusă de Carmen Brumă, conform dcnews.ro.

Între timp, compania respectivă nu a mai folosit imaginea lui Carmen Brumă pentru a-și vinde produsele, dar s-a reorientat către alte vedete, cum ar fi Andra, Andreea Raicu sau Monica Anghel.

Citeste si O zi din viața lui Carmen Brumă. Cum reușește nutriționista să se împartă între carieră și viața de familie