Soluţia lui Flutur pentru creşterea popularităţii PDL: Multe pingele la papuci şi mers în teritoriu

Secretarul generaul al PDL Gheorghe Flutur a declarat luni că nu crede că "politica de simpozion" va rezolva problema procentelor partidului şi că democrat-liberalii au nevoie "de multe pingele la papuci şi plecat în teritoriu", transmite corespondentul Mediafax.

13 mai 2013, 15:59
Soluţia lui Flutur pentru creşterea popularităţii PDL: Multe pingele la papuci şi mers în teritoriu

Flutur a fost întrebat care ar fi soluţia pentru partid şi care-i finalitatea dezbaterilor pe care le va organiza în teritoriu, având în vedere că Elena Udrea spunea că PDL are o comunicare nu tocmai bună.

„Multe pingele la papuci şi plecat în teritoriu! Ca om care a parcurs reconstrucţia partidului şi cu Theodor Stolojan şi cu Vasile Blaga sunt pentru întâlniri pe domenii cu oamenii, stat de vorbă şi preluat de la ei ce nu merge şi găsit formele şi toate lucrurile astea înseamnă comunicare”, a precizat Flutur după şedinţa BPN al PDL.

El a arătat că PDL a avut întâlniri în teritoriu şi urmează să aibă la Călăraşi în această săptămâna unde urmează să lanseze programul pe agricultură.

„Nu cred că politica de simpozion ne va rezolva problema procentelor. Noi suntem pregătiţi să parcurgem câteva mii de km în teritoriu ca partid de opoziţie şi stăm de vorbă”, a adăugat Gheorghe Flutur.

El a vorbit într-o conferinţă de presă despre programul pe agricultură al PDL, menţionând printre propunerile democrat-liberalilor care ar trebui să se realizeze din 2014 din fonduri europene, modernizarea şi extinderea sistemului de irigaţii, cadastrul agricol gratuit şi stimularea asocierii în agricultură.