Soluția pe care a găsit-o o profesoară ca să-și suplimenteze veniturile. La scurt timp, a început să câștige mai mult decât câștiga pe vremea în care lucra în învățământ: „Pe lângă activitatea didactică, mai avea încă cinci joburi ca să-mi pot întreține copiii”

Problema salariilor mici ale profesorilor nu există doar în România. O profesoară de 41 de ani din SUA, mamă singură, a mai avut nevoie de încă cinci joburi pe lângă cel de cadru didactic pentru a-și întreține familia. Asta până când a aflat de la o prietenă de-ale ei care avea o pagină OnlyFans că a câștigat 10.000 de dolari într-o singură lună.

06 iun. 2023, 09:45

Așa că profesoara Sarah Juree nu a mai stat pe gânduri și a decis să încerce și ea această activitate. Mai exact, a început să vândă nuduri pe această platformă. Și mare i-a fost mirarea când a constatat că a reușit să câștige într-o lună cât câștiga într-un an ca profesor. Între timp, conducerea instituției de învățământ la care a activat a aflat cum își suplimentează femeia veniturile, așa că a decis să o concedieze.

Soluția pe care a găsit-o o profesoară ca să-și suplimenteze veniturile

Sarah a povestit, pentru Business Insider, că se ocupa de copii de clasa a V-a care veneau printr-un program finanțat de Guvern pentru a li se explica de ce e benefic pentru ei să urmeze cariere în știință, fizică, biologie etc.

În ciuda faptului că aveam o slujbă cu normă întreagă, jonglam cu cinci activități secundare pentru a încerca să mă mențin pe linia de plutire din punct de vedere financiar ca mamă singură; predam cursuri de exerciții de grup și antrenam oameni în nutriția ketogenică, în timp ce dădeam meditații copiilor, gestionam o afacere de albire a dinților și proiectam tricouri și căni”, a povestit fosta profesoară pentru sursa citată.

Citeste si NU e glumă! Ea e cea mai sexy șoferiță de TIR. A refuzat banii de la OnlyFans (FOTO)

Aceasta obișnuia ca, după ce-și termina activitatea la catedră, să mai lucreze la celelalte activități până pica de somn. Ea este mamă a două fetițe gemene care începuseră s-o strige „sad mommy”, adică „mama cea tristă” și asta întrucât femeia izbucnea foarte des în plâns din cauza oboselii, stresului, grijilor. Totul s-a schimbat în momentul în care femeia și-a început activitatea pe OnlyFans.

Predam toată ziua și apoi lucram la una dintre activitățile mele secundare până când mă duceam la culcare. Mă simțeam în permanență stresată și atât de copleșită încât plângeam adesea în cadă noaptea; copiii mei au început să-mi spună „mămica tristă”. Am devenit din ce în ce mai deprimată din cauza stresului financiar. Apoi, inflația a crescut vertiginos – prețurile la benzină au crescut vertiginos, facturile la alimente s-au dublat, iar eu am devenit și mai disperată din punct de vedere financiar.

O prietenă a început o pagină OnlyFans în aprilie 2022 și mi-a spus că a făcut 10.000 de dolari într-o lună. Am decis să încerc și eu și am deschis o pagină doar pentru a vinde nuduri, pentru a-mi suplimenta venitul de profesor.

În iunie anul trecut, am încercat în timpul vacanței de vară. În câteva zile, fotografiile mele au fost copiate și trimise angajatorului meu. Mi s-a trimis o scrisoare de concediere, iar cariera mea de 20 de ani în învățământ – și principala mea sursă de venit – s-a încheiat rapid”, a spus Sarah Juree.

Citeste si Controversat model OnlyFans, sinucidere pusă sub semnul întrebării. Apropiaţii sunt în stare de şoc: „A fost cea mai bună mamă, soră, fiica și prietenă. Avea un râs contagios”

Fosta profesoară s-a îmbogățit rapid

Și, deși a fost concediată din învățământ, Sarah Juree a strâns o mică avere din activitatea desfășurată pe platforma pentru adulți.

De atunci, în doar șase luni, mi-am câștigat întregul salariu anual de profesor. Ca profesor, câștigam 55.000 de dolari pe an, dar în ultimele șase luni, am câștigat peste 58.000 de dolari prin OnlyFans. Cel mai mult am câștigat într-o lună este de 17.000 de dolari, ceea ce s-a întâmplat imediat după ce am fost concediat. De când am fost concediată, am câștigat în total 75.000 de dolari”, a mai adăugat fosta profesoară.