SOLUŢII împotriva căderii părului

Fie că punem ca şi primă cauză stresul sau dereglările hormonale, căderea părului reprezintă o problemă majoră cu care ne putem confrunta toţi la un moment dat. Ai trecut poate de curând printr-o naştere, eşti proaspătă mămică, dar observi că părul începe să cadă. Ai luat anticoncepţionalele nepotrivite şi ai ajuns la aceeaşi problemă.

16 nov. 2013, 08:56
SOLUŢII împotriva căderii părului

Medicamentele si stresul pot cauza de asemenea caderi ale parului deci, ceea ce ne ramane de facut este sa cautam solutiile cele mai la indemana pentru a opri acest proces inainte de a fi prea tarziu. Solutii sunt destule, atat chimice cat si naturiste, cele din urma fiind cele mai indicate in acelasi timp. Vom incerca in cele ce urmeaza sa trecem in revista deci, pe scurt, cele mai bune si mai eficiente tratamente pe care le poti pune in aplicare pentru a stopa caderea prematura a parului.

Plante care te ajuta impotriva caderii parului

Brusturele. Mai precis radacina acestuia, care contine vitamine, carotene si substante cu efect antiinflamator, fiind utila impotriva caderii parului, impotriva matretii si avand de asemenea un efect de calmant impotriva mancarimilor pielii de pe cap.

Ceapa. Contine o serie de vitamine printre care: A, B1, B2, B6, C, E, H, K, P, polizaharide saruri minerale si toncide avand in acelasi timp efect antiinflamator, antimicrobian, intarind radacina parului si imbunatatind circulatia sangelui la nivelul scalpului.

Citeşte mai mult pe lyla.ro

Citeşte şi Ce trebuie să mănânci ca să ai un păr strălucitor