Soluţii surprinzătoare ca să arăţi mai tânără

Ridurile, fie ele de expresie, fie de bătrâneţe, sunt principalul factor care ne adaugă ani pe chip. Exista, însă, soluţii la îndemâna oricui prin care putem diminua ridurile, chiar preveni apariţia lor, şi prin care putem arăta mai tinere.

RomaniaTV.net
16 aug. 2013, 08:43
Soluţii surprinzătoare ca să arăţi mai tânără

1. Dormitul pe spate

O greseala comisa de femei si de barbati, deopotriva, este sa doarma intr-o pozitie gresita noaptea, pe lateral sau pe burta. Aceste pozitii favorizeaza aparitia ridurilor si chiar le accentueaza pe cele deja existente. Pentru a preveni acest proces ar trebui sa dormim pe spate, caci in aceasta pozitie permitem pielii sa se intinda, „sa cada pe spate” prin gravitatie, fapt care duce atat la reducerea liniilor fine, cat si la obtinerea unui ten mai neted si mai luminos dimineata, la trezire.

2. Mai mult peste in alimentatie

Pestele, mai ales cel de apa rece, precum somonul, este o sursa exceptionala de proteine care protejeaza piele de factorii externi care o agreseaza zilnic. Acizii grasi de tipul Omega3 din peste creeaza o bariera impotriva agresiunilor externe, hranesc celulele pielii care-si poate mentine tineretea.

3. Nu te incrunta

O persoana expresiva este, intotdeauna, mai placuta in societate decat una care nu afiseaza nicio emotie pe chip, dar prea multa expresivitate strica tenul. Nimeni nu spune ca trebuie sa incetam sa radem, ba dimpotriva, dar macar in ceea ce priveste incruntarea ar trebui sa fim mai atenti. Indiferent care este motivul pentru care ne incruntam, poate o stare de spirit, poate o vedere usor mai slaba (usor de corectat cu ochelari), aceasta expresie a fetei genereaza linii fine care se accentueaza in timp transformandu-se in riduri adanci. Asadar, nu te mai incrunta!

4. Foloseste creme cu acizi alfa hidroxilici

Verifica eticheta fiecarei creme si asigura-te ca are o cantitate cat mai mare de acizi alfa hidroxilici. Acesti acizi naturali au efect de lifting asupra stratului extern al pielii, reducand astfel ridurile si liniile fine. Insa un aport crescut de acizi alfa hidroxilici creste sensibilitatea pielii la razele soarelui, motiv pentru care trebuie sa te dai in fiecare zi si cu crema cu protectie solara.

Continuarea pe Lyla.ro.