SONDAJ CURS. Datele care răstoarnă tot. Cu cine ar vota românii dacă duminică ar fi alegeri

Rezultatele unui sondaj CURS arată cu cine ar vota românii dacă duminică ar fi alegeri parlamentare.

21 iun. 2021, 22:32
SONDAJ CURS. Datele care răstoarnă tot. Cu cine ar vota românii dacă duminică ar fi alegeri

SONDAJ CURS. Astfel, românii care au participat la această cercetare au răspuns la întrebarea: „Dacă duminica viitoare ar avea loc alegerile parlamentare, dumneavoastră cu ce partid ați vota?”, relatează Antena 3.

SONDAJ CURS. Datele care răstoarnă tot. Cu cine ar vota românii dacă duminică ar fi alegeri

Iată şi rezultatele:

– PSD 34%

– PNL 22%

– USR 14%

– AUR 12%

– PMP 5%

– UDMR 4%

– PPU-SL 3%

– ALDE 2%

– PRO ROMANIA 2%

– ALTUL 2%

Citeşte şi: Sondaj AVANGARDE. Ministrul Sănătăţii, prăbuşire absolută. Românii convinşi că Voiculescu nu va putea rezolva problemele legate de sistemul medical. Datele care răstoarnă totul în politică
„Ştiu că la Partidul Social Democrat sunt vreo şase-şapte candidaţi. Eu nu exclud pe domnul Ciolacu, pe domnul Grindeanu, pe domnul Tudose, pe doamna Firea, cred că mai erau… domnul Geoană care e şi nu e în PSD – aici atenţie, domnul Geoană ar trebui să candideze în România, nu la NATO. Că aici se obţin voturile.

La USR ziceţi de domnul Dan Barna, ori asta înseamnă că s-a îngropat complet ancheta aia nasoală despre care vorbea presa. Înţeleg că e şi domnul Drulă care e cu şanse, înţeleg că doamna Clotilde Armand v-a umplut de gunoaie fiindcă imaginea e mai presus de orice şi ar putea să fie şi dânsa candidat. E şi ultimul pe listă, cu voia dumneavoastră, domnul Dacian Cioloş deşi, după ce rezultate a obţinut partidul lui Macron la locale, un ultim test… nişte rezultate sub nivelul mării.

La liberali nici nu ştiu – aici vă rog să nu râdeţi, doamna Ruse – Cîţu preşedinte? Dacă n-aţi râs e o şansă. Orban preşedinte? Aici nu v-aţi mai putut abţine. Hai totuşi să păstrăm rigoarea.

E şi George Simion, de la AUR. Sunt convins că va candida, dar nu ştiu dacă va candida singur sau va candida şi doamna Şoşoacă.

Mai e şi doamna Kovesi…. Deci cred că am pus pe masă 12-14 candidaţi ca popa. Şi e de-abia începutul, e anul 2021, până în 2024 eu cred că va candida şi Ciutacu, nu se poate!”, a declarat, în direct la România TV.

Citeşte şi: Mişcare-bombă pe scena politică. Numele surprinzătoare vehiculate pe lista candidaţilor la prezidenţiale. Cine vrea să îi ia locul lui Klaus Iohannis – SONDAJ


loading...
Partenerii noștri