SONDAJE ALEGERI LOCALE 2020. Orban le cere bucureştenilor „de dreapta” să-l voteze pe Nicuşor Dan, nu pe Traian Băsescu

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că PNL și USR-PLUS se bucură de o susținere electorală de 52-53%, de aceea le cere bucureștenilor să aleagă candidatul de dreapta Nicușor Dan și nu pe Traian Băsescu.

RomaniaTV.net
02 sept. 2020, 08:03
SONDAJE ALEGERI LOCALE 2020. Orban le cere bucureştenilor „de dreapta” să-l voteze pe Nicuşor Dan, nu pe Traian Băsescu

ALEGERI LOCALE 2020. „În spatele lui Nicușor Dan se află cele mai credibile și cele mai serioase partide din România, care beneficiază de 52-53% din opțiunile cetățenilor. Noi credem în Nicușor Dan, avem încredere în victoria lui Nicușor Dan, este o victorie fundamentală pentru a readuce Bucureștiul pe calea cea bună. Le cerem bucureștenilor să-și concentreze votul pe Nicușor Dan, el este singurul care poate bate PSD-ul.”, a spus Ludovic Orban.

 

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, Gabriela Firea ar câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei cu 41% din voturi, în timp ce Nicușor Dan ar primi doar 34%, în timp ce fostul primar și al Bucureștiului s-ar clasa pe locul 3 cu 15% dintre voturile bucureștenilor, conform ultimului sondaj Sociopol. 

De asemenea, PSD ar avea câștig de cauză și la Consiliul General, depășind PNL cu un procent conform celui mai recent sondaj Sociopol.