Şoferul TIR-ului de care s-a izbit maşina lui Alin Popa a rămas fără dinţi

Șoferul macedonian, care conducea TIR-ul în care a intrat cu Mercedesul milionarul Alin Popa, a ieșit din spital. Potrivit colegilor acestuia, şoferul a rămas fără dinți în gură şi nu poate nici să vorbească. Medicamentele transportate spre Rusia au ajuns înapoi la fabrica Hemofarm din Vârșeț, scrie adevarul.ro.

RomaniaTV.net
02 iun. 2012, 08:25
Şoferul TIR-ului de care s-a izbit maşina lui Alin Popa a rămas fără dinţi

Miercuri dimineața, TIR-ul a fost încărcat cu 12 tone de medicamente, de la fabrica Hemofarm din Vârșeț, iar apoi a luat drumul României, țară pe care trebuia să o tranziteze în drum spre Rusia. Acolo trebuia să ajungă cu medicamentele. Drumul șoferului macedonian s-a încheiat pe un câmp, între localitățile Șag și Jebel, din apropiere de Timișoara. Acesta a avut ghinionul să fie lovit frontal de mașina condusă de milionarului Alin Popa. Patronul celei mai mari firme de transporturi din România, Edy Spedition, a încercat o depășire riscantă, în condițiile în care avea o viteză foarte mare. Impactul a fost cumplit. Popa a murit pe loc. Macedonianul a scăpat cu viața, dar a fost internat la Spitalul Județean cu răni.

Vineri, acesta a fost lăsat să plece. “Arăta foarte rău. Nu mai avea nici dinți în gură. Vă dați seama că în momentul impactului a mușcat din volan. Se văd urmele și acum. Este groaznic prin ce a trecut. Nu poate nici să vorbească”, a spus unul din șoferii de la compania macedoniană care a fost trimis la Timișoara să prea marfa din TIR-ul avariat.

TIR-ul a rămas pe marginea drumului până vineri, când a fost scos cu mare dificultate. Capul tractor al autocamionului a fost distrus complet. “Nu se mai poate repara. Totul este distrus, motorul, cabina și șasiul. Nu știu ce se mai poate face. Am reușit să repunem pe roți remorca. Nu a fost nevoie să mutăm marfa. A rămas totul sigilat, dar nu știu în ce stare sunt medicamentele”, a mai spus macedonianul.

Remorca a fost cuplată la un alt camion venit de la Vârșeț, iar apoi a plecat înapoi în Serbia. Având în vedere că TIR-ul avea un transport special de medicamente, cei de la Hemofarm au rechemat camionul pentru a face verificările de rigoare și pentru a vedea dacă în urma accidentului nu au avut de suferit recipientele din sticlă.

Capul tractor a fost dus într-un garaj din Timișoara în așteptarea celor de la asigurări, care sunt așteptați pentru a face evaluări.