Soprana care s-a pozat pe WC în centrul Timişoarei loveşte din nou FOTO

Una dintre cele mai apreciate soprane şi profesoare de canto din Timişoara a dat, din nou, peste nas autorităţilor, într-un mod poate mult prea subtil. După ce în urmă cu câteva luni s-a fotografiat pe o toaletă aruncată în centrul oraşului, acum Diana s-a pozat în centrul Timişoarei, pe un fotoliu, în timp ce se uită la un televizor.

31 mart. 2014, 10:55

Diana Pap, o tânără care locuieşte în centrul Timişoarei, chiar în Piaţa Victoriei, a ironizat din nou autorităţile, care îşi fac reclamă că fac curăţenie de primăvară, lăudându-se cu „performanţa” că adună gunoiul de pe stradă, scrie exclusivtm.ro.

Citeşte şi Gest CONTROVERSAT al unei artiste. S-a pozat în fundul GOL, pe WC, în centrul oraşului FOTO

Diana a trimis din nou un mesaj autorităţilor şi s-a fotografiat pe un fotoliu, în centrul Timişoarei, în timp ce se uită la un televizor abandonat, care nu funcţionează, însă soprana susţine că aparatul era totuşi fixat pe „Programul de reabilitare a cantinelor pentru săraci… (Nici măcar in faza de proiect)”, după cum a spus tânăra.

Nu este pentru prima dată când Diana Pap a făcut fotografii de acest gen, pe care multă lume care nu îi înţelege gesturile le găseşte şocante. În iarnă, tânăra şi-a dat jos pantalonii şi a făcut un instantaneu pe o toaletă aruncată pur şi simplu în stradă, tot în centrul oraşului.