Soprana Maria Nicoară ar fi stat mai multe ore în comă până să fie dusă la spital, în Iaşi. Beatrice Rancea: Situaţia este foarte gravă

Beatrice Rancea, managerul Operei Naţionale Române Iaşi, a declarat, marţi, la România TV, că soprana Maria Nicoară, aflată în stare critică la Spitalul Nicolae Oblu din Iaşi, ar fi stat mai multe ore în comă până să primească îngrijiri medicale. Rancea susţine că situaţia este foarte gravă şi nu îşi poate imagina cum s-a putut întâmpla un asemenea accident.

RomaniaTV.net
12 mai 2020, 14:34
Soprana Maria Nicoară ar fi stat mai multe ore în comă până să fie dusă la spital, în Iaşi. Beatrice Rancea: Situaţia este foarte gravă

Într-o intervenţie telefonică la România TV, Beatrice Rancea a mărturisit că a discutat cu soprana Maria Nicoară cu doar câteva ore înainte de producerea incidentului.

„Marinela era o persoană foarte discretă şi niciodată nu s-a plâns sau nu a arătat că ar avea probleme. Ultimul mesaj pe care mi l-a trimis a fost sâmbătă seară la 8, ca să aflu apoi că accidentul s-ar fi întâmplat la ora 11”, a declarat Beatrice Rancea.

Managerul Operei Naţionale Române Iaşi susţine că soprana Maria Nicoară nu ar fi fost dusă imediat la spital după ce ar fi căzut pe scări în propria casă.

„Situaţia este foarte gravă şi inimaginabilă să poată întâmpla un asemenea accident. Din câte am înţeles, accidentul a avut loc la ora 11 seara, iar ea a fost dusă la spital, iar informaţiile mele sunt că ea a fost dusă la spital duminică dimineaţă”, a precizat Beatrice Rancea, 

Dr. Diana Cimpoeşu, coordonator şef UPU-SMURD Iaşi, a explicat la România Tv că soprana Maria Nicoară a fost transportată în comă la Spitalul de Neurochirurgie „Nicolae Oblu” din Iaşi, unde a fost operată de urgenţă.

Soprana Maria Macsim Nicoară se zbate înte viață și moarte la Spitalul de Neurochirurgie, fiind în comă de gradul IV. Starea ei medicală este gravă, având leziuni grave la cap, bazin fracturat, nas desfigurat și alte contuzii. 

Soprana Maria Nicoară în stare critică după ce ar fi căzut pe scări. Criminaliştii au preluat cazul