Sora Danielei Crudu s-a căsătorit în secret. Chiar bruneta a dat-o de gol: „Proaspăt căsătoriți”

Sora Danielei Crudu s-a căsătorit în secret. Ana-Maria a reuşit să treacă peste despărţirea de fostul iubit, Liviu, cu care plănuise chiar să îşi întemeieze o familie. Însă, spre surprinderea tuturor, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

17 sept. 2021, 13:16
Sora Danielei Crudu s-a căsătorit în secret. Chiar bruneta a dat-o de gol: „Proaspăt căsătoriți”

Sora Danielei Crudu s-a căsătorit în secret. De câteva luni, blondina s-a mutat în Suedia şi a început o nouă viaţă alături de un bărbat, lângă care şi-a găsit liniştea. Vedeta a devenit soţia lui Adrian, chiar fosta asistentă TV a dat-o de gol pe sora ei, postând mai multe imagini pe Instagram.

Citeşte şi: Daniela Crudu, imagini incendiare de la plajă! A zăpăcit turiştii cu noile ei silicoane

Sora Danielei Crudu s-a căsătorit în secret

Daniela Crudu a publicat câteva imagini cu sora ei, în dreptul cărora a scris: ”Proaspăt căsătoriți” și un emoticon cu o inimioară care plângea de fericire.

La evenimentul care a avut loc în Suedia au participat doar prietenii apropiați și familia. A fost o ceremonie restrânsă, iar până în momentul de față, Ana nu a publicat nicio fotografie în postura de soție.

Daniela Crudu face furori peste hotare

Daniela Crudu

este una dintre vedetele autohtone care au dat dovadă de foarte multă ambiție și perseverență, caracteristici care au propulsat-o foarte mult în carieră.

Deși s-a despărți recent de iubit, din punct de vedere profesional, tânăra se află pe o pantă ascensivă.

Fosta asistentă de televiziune a ajuns să fie imaginea oficială a unei case de pariuri în Rusia. Este vorba de compania Effbet, pe care Daniela Crudu o reprezintă de ceva vreme în România, însă iată că una dintre reclame a apărut și pe iar străzile din Rusia.

În afișul Effbet din Rusia voluptoasa Daniela face furori cu fizicul ei exotic.

Daniela Crudu este la concurență cu Bianca Drăgușanu, blondina este imaginea unei cunoscute case de pariuri de la noi din țară.