Sora Denisei Raducu, primele declaraţii după moartea surorii sale. Ţi se face pielea de gaină

Adelina Raducu, sora Denisei Raducu, a facut recent cateva declaratii dupa moartea surorii sale.

RomaniaTV.net
12 aug. 2017, 15:48
Sora Denisei Raducu, primele declaraţii după moartea surorii sale. Ţi se face pielea de gaină

Indurerata, Adelina a facut cateva martusiri sfasietoare despre Denisa Tanara isi aminteste cu amaraciune in suflet cat de cocheta era Denisa si cat de chibzuita era cu banii.

„Denisa şi-a ajutat întotdeauna familia. Când a început să cânte era prea mică să gestioneze banii, aşa că toţi ajungeau în casă, la mama. Când a mai crescut a început să-şi cumpere haine, cosmetice. Îi plăcea foarte mult să fie la modă, era întotdeauna cochetă şi elegantă, dar nu a fost niciodată genul de fată care să investească toţi banii în îmbrăcăminte scumpă. A fost extrem de modestă, s-a mulţumit cu strictul necesar. Când ieşea pe stradă prefera să se îmbrace cât mai lejer cu putinţă şi umbla de multe ori nefardată. La cât de frumoasă era, nimeni nu a observat vreodată asta”, a mărturisit Adelina pentru sursa citată.

„Ea tot timpul era îndrăgostită de muzică. Denisa a făcut totul cu şi din dragoste. A vrut însă să aibă şi studii superioare şi a terminat Facultatea de Drept. Nu ştiu dacă la un moment dat s-a gândit să şi profeseze în domeniul ăsta şi nici nu am discutat ce va face peste 20 de ani. Visul ei era să-şi întemeieze o familie, să ia o pauză dacă venea un copil, dar niciodată nu voia să renunţe la muzică”, a mai spus Adelina pentru Revista Taifasuri.