Sora lui Emiliano Sala a încercat să sinucidă, la 2 ani de la moartea fotbalistului

Sora lui Emiliano Sala a încercat să sinucidă, la doi ani de la moartea fotbalistului. Romina se află în stare critică la spitalul Jose Maria Cullen din Santa Fe, Argentina, sub atenta supraveghere a medicilor.

07 iul. 2021, 10:49
Sora lui Emiliano Sala a încercat să sinucidă, la 2 ani de la moartea fotbalistului
Sora lui Emiliano Sala a încercat să sinucidă

Sora lui Emiliano Sala a încercat să sinucidă. Tânăra nu a putut să îşi revină după moartea fratelui ei, potrivit mesajelor pe care le-a publicat pe reţelele de socializare. Pe 31 octombrie, când ar fi trebuit să fie ziua fotbalistului, Romina a postat o fotografie de familie, alături de un mesaj emoţionant.

Citeşte şi: Un fost fotbalist de la AC Milan s-a sinucis la doar 20 de ani, din cauza rasismului. Scrisoarea sa de adio este răvăşitoare

La multi ani, frate! Oriunde te-ai afla, dă-ne puterea de a continua. Mi-aș dori ca totul să fie diferit. Promit că nu ne vom opri până la sfârșit. Pupici spre cer! Nu există cuvinte pentru a descrie urerea„, a scris Romina pe Instagram.

Sora lui Emiliano Sala a încercat să sinucidă

Emiliano Sala a murit în urma unui accident aviatic, după ce aeronava Piper Malibu, care îl transporta pe fotbalistul de 28 de ani, s-a prăbuşit la nord de Guernsey. Pilotul necalificat al aeronavei, David Ibbotson, în vârstă de 59 de ani, din Crowle, Lincolnshire, nu a fost găsit.

Un raport al investigatorilor a concluzionat că prăbuşirea aeronavei care îi transporta pe cei doi s-a produs ca urmare a pierderii controlului de către pilot, în timp ce încerca să evite o zonă cu vreme rea.

Pierderea unor elemente ale aeronavei din cauza vitezei prea mari cu care zbura, a fost o altă cauză a accidentului. Cel mai probabil, moartea pilotului a fost cauzată de intoxicarea cu monoxid de carbon. Anchetatorii au descoperit şi că Ibbotson nu era pregătit pentru zborurile de noapte.