Sora lui Petrică Mâțu Stoian, noi acuzații grave la adresa impresarului Doru Gușman. „Şi-a bătut joc de el!”

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mâțu Stoian, susține că impresarul Doru Guşman și-a bătut joc de artist și că a încercat să-i ia averea și toți banii câștigați.

09 dec. 2021, 17:35
Sora lui Petrică Mâțu Stoian, noi acuzații grave la adresa impresarului Doru Gușman. „Şi-a bătut joc de el!”

Sora lui Petrică Mâțu Stoian, noi acuzații grave la adresa impresarului Doru Gușman. Artistul a strâns o avere din concerte de-a lungul vieții sale, iar acum toții bani săi sunt disputați între surorile sale și Doru Gușman, cel în care căruia i-a fost impresar regretatul cântăreț.

Sora lui Petrică Mâțu Stoian, noi acuzații grave la adresa impresarului Doru Gușman

Maria Tărchilă susține că Doru Gușman a încercat să profite de fratele ei. Deoarece artistul avea o relație deosebită cu acesta, ar fi acceptat să pună lucrurile sale pe o firmă, iar acum impresarul va moșteni o mare parte din tot ceea ce a agonisit Petrică Mâțu Stoian. „Au profitat și și-au bătut joc de el, vreau să scot la iveală adevărul. Eu nu vreau averea, eu asta vreau să demonstrez, să demonstrez că a muncit, că a făcut o grămadă de bani și că el nu a avut nimic pe numele lui”, a spus sora lui Petrică Mâțu Stoian la Acces Direct.

Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian a răbufnit după acuzațiile familiei artistului: „Numai minciuni! Nu mi-a făcut niciun act că nu știa că va muri!”

Maria Tărchilă își dorește să se facă cât mai repede dreptate, însă a precizat că ea și familia ei nu vor nicio avere! Sora artistului vrea să facă un muzeu din casa părintească de la Isverna, iar acum încearcă să facă rost de lucrurile lui Petrică Mâțu Stoian, pe care le va duce în casă pentru ca vizitatorii să poată să se bucure de moştenirea regretatului artist.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian rupe tăcerea la o lună de la moartea artistului. Ce se întâmplă, de fapt, cu averea pe care interpretul de muzică populară a lăsat-o în urmă!