Sora lui Petrică Mîţu Stoian a cedat la înmormântare! Cum a reacţionat când sicriul a fost coborât în groapă

Petrică Mîţu Stoian a murit la 61 de ani, în urma unor complicaţi cauzate de Covid. Prietenii, familia, toţi cei cunoscuţi trec prin momente grele şi încă nu pot accepta că artistul a plecat atât de devreme.

10 nov. 2021, 17:43

Petrică Mîţu Stoian a fost condus astăzi pe ultimul drum de sute de persoane. Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistului a fost ridicat de la Teatrul Marin Sorescu din Craiova, iar la biserică 9 preoți au oficiat slujba de înmormântare.

Astăzi, în timpul înmormântării, una dintre suroriile lui a cedat. Nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile şi după ce sicriul a fost coborât în groapă, femeia s-a aşezat pe mormânt şi a început să plângă fără oprire, conform Cancan.

Citeşte şi Lacrimi şi durere în ziua în care Petrică Mîţu Stoian este condus pe ultimul. Momente emoţionante de la înmormântarea artistului

În urmă cu câteva zile, surorile lui Petrică Mîţu Stoian au lansat acuzaţii grave la adresa medicilor care l-au tratat pe artist în ultimele momente ale vieţii.

Surorile artistului cred că dacă nu s-ar fi dus la clinica respectivă ar mai fi fost şi astăzi printre noi.

„Părerea mea e că la clinica aceea… el nu trebuia acolo internat. A spus că merge în staţiune, nu a specificat unde şi cum. A spus că merge să se odihnească. Şi apoi am aflat dimineaţa, m-a sunat copilul fratelui meu şi mi-a spus că Petre e rău. Mă sperii şi eu, mă panichez, nu mai ştiu exact cum a fost în momentul acela. L-am sunat pe soţ, i-am spus să mergem la spital în Reşiţa. Am aflat că a mers la clinica respectivă să se trateze”.

Ultima discuţie cu Petrică Mîţu Stoian

„Când era la spital. A făcut o procedură fără să-l controleze nici la acte, nici la nimic. Cred că a fost o greşeală. O să aflăm că au preluat procurorii cazul. Pentru el nu mai putem face nimic, dar măcar pentru oamenii care sunt acum să aflăm. Dacă nu mergea la clinica aceea nu păţea nimic. Eu asta cred. S-a chinuit în spital, cred că a făcut şi atac de panică, i-a scăzut şi tensiunea şi asta a fost. Apoi a ajuns la Terapie Intensivă şi gata. Într-o oră a fost mort. I-am zis că el e om puternic şi nu trebuie să se lase”, au mai spus surorile artistului.

Citeşte şi EXCLUSIV Nepotul lui Petrică Mâțu Stoian, mărturii cutremurătoare despre ultimele clipe de viață ale artistului: „Am văzut că scuipa sânge, m-am impacientat”