Sora lui Petrică Mîțu Stoian, Maria Tărchilă, face acuzații grave la adresa lui Doru Gușman: „Probabil vrea să pară interesant”

Maria Tărchilă, una dintre surorile lui Petrică Mîțu Stoian, îl incriminează, din nou, pr Doru Gușman. Ce spune despre managerul răposatului artist.

26 apr. 2023, 09:24
Sora lui Petrică Mîțu Stoian, Maria Tărchilă, face acuzații grave la adresa lui Doru Gușman: „Probabil vrea să pară interesant”
Sora lui Petrică Mâțu Stoian, acuzații la adresa lui Doru Gușman

Sora lui Petrică Mîțu Stoian face noi acuzații la adresa fostului manager al artistului, Doru Gușman. Aceasta a discutat despre pomenile pe care le face familia, dar și cele pe care le face impresarul la mormântul regretatului artist.

Maria Tărchilă îl incriminează pe Doru Gușman, aceștia fiind în scandal încă de la moartea renumitului interpret de muzică populară. Artistul a decedat la vârsta de 61 de ani, iar familia sa nu recunoaște pomenile făcute de fostul impresar de la Craiova, acolo unde a fost înmormântat Petrică Mîțu Stoian. La una dintre acestea, managerul nu a chemat oameni acasă, ci a dus mâncarea unor bătrâni de la azil.

Citește și: Pomană pentru Petrică Mîțu Stoian, de Paște: „Îi plăceau mâncărurile românești, sarmalele și cozonacul cu nucă”

„Am multe amintiri frumoase care mă leagă de Petrică. Nici nu știu care să o povestesc, pentru că sunt multe. Pomenirile i le ținem, normal, așa cum este tradiția în popor. Nu facem pomana împreună cu Gușman. Nu avem de ce!

Plus că el nu are de ce să îi facă pomană. Noi suntem familia lui. Probabil că Gușman îi face pomenile lui Petrică pentru că vrea să pară interesant, nimic mai mult”, a declarat Maria Tărchilă pentru click.ro.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian are și un regret după moartea acestuia, și anume că nu poate ajunge foarte des la mormântul lui. Maria Tărchilă locuiește în Arad și nu poate merge frecvent la Craiova, unde artistul a locui ani buni.

Citește și: Alin Gabriel Matei s-a îmbrăcat în hainele lui Petrică Mîţu Stoian. Motivul emoţionant pentru care a recurs la acest gest

„Îmi pare rău că nu pot merge des la mormântul lui Petrică. Nu am ajuns din păcate nici de Paște. Pentru că eu stau în Arad și el este înmormântat în Craiova, este o distanță destul de mare.

În schimb îl visez destul de des pe Petrică, dar nu îmi spune nimic în vise, doar îmi apare și cam atât. Ce să îmi zică în vise? Morții nu vorbesc!”, a adăugat sora artistului.