Pomană pentru Petrică Mîțu Stoian, de Paște: „Îi plăceau mâncărurile românești, sarmalele și cozonacul cu nucă”

Pomană pentru Petrică Mîțu Stoian, de Paște. Cântărețul de muzică populară s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani, la Spitalul din Reșița, unde fusese internat cu sechele post-COVID19. Fostul lui impresar, Doru Gușman spune că are grijă de mormântul lui, care se află în Craiova.

30 mart. 2023, 11:48
Pomană pentru Petrică Mîțu Stoian, de Paște: „Îi plăceau mâncărurile românești, sarmalele și cozonacul cu nucă”

Pomană pentru Petrică Mîțu Stoian, de Paște. La un an și jumătate de la trecerea sa în neființă, oamenii nu l-au uitat, iar Doru Gușman spune că vede, zilnic, sute de persoane, care vin cu flori la locul de veci al artistului, din Cimitirul Ungureni.

Citește și: Scandalul pe averea lui Petrică Mîțu Stoian continuă. Sora artistului vrea tablouri, ceasuri și bijuterii

Pomană pentru Petrică Mîțu Stoian, de Paște

La mai bine de la un an de la moartea artistului, fanii acestuia nu l-au uitat și sute de persoane mers zilnic la mormântul acestuia. Doru Gușman, fostul impresar al lui Petrică Mâțu Stoian a declarat că locul de veci al cântărețului este mereu plin cu flori.

Petre a fost foarte iubit de oameni. La cimitir e un permanent du-te, vino! Nu sunt zece minute de pauză, vin oamenii, semn că l-au iubit enorm. Vă jur, rar găsesc un moment în care să fiu și eu singur, la cimitir, ca să îl pot plânge pe Petrică în liniște. E pelerinaj! În luna iulie, se împlinesc doi ani de când a murit soția mea, iar Petrică s-a stins din viață acum un an și jumătate. Am sufletul pustiit. S-au dus amândoi!

De Paște, voi face parastas și pentru Petrică și pentru soția mea. Le voi face mereu, până la 7 ani, cu tot ce trebuie, cu tot ce ține de tradiții. Lui Petrică îi plăceau mâncărurile românești, sarmalele și cozonacul cu nucă, o să gătească fiicele mele, și ele l-au iubit. După ce mi-au murit soția și prietenul drag, la doar trei luni distanță, nu ai cum să mai fii bine în viață. Nu sunt deloc bine”, a declarat Doru Gușman pentru Playtech.ro.