Sora unei prostituate ucise s-a făcut curvă ca să dea de criminal, dar a dat şi ea de moarte

Cea mai veche meserie din lume e plină de riscuri. Cristina Blidar, din Salonta,  s-a făcut damă de companie, dar nu voia să câştige bani din asta, ci să îl găsească pe criminalul surorii sale mai mari.

RomaniaTV.net
26 ian. 2012, 18:26
Sora unei prostituate ucise s-a făcut curvă ca să dea de criminal, dar a dat şi ea de moarte

Sora Cristinei fusese asasinată de către „peştele” ei, în Düsseldorf, în urmă cu cinci ani, iar ucigaşul se învârtea liber ca pasărea cerului prin cercurile de „peşti” din oraşul german.

Hotărâtă să-şi răzbune sora, Cristina s-a apucat de prostituţie, dar nu a fost în stare să îşi pună în aplicare planul aşa cum se hotărâse, pentru că nu a lăsat-o inima. Ea s-a îndrăgostit de unul dintre primii săi clienţi, un cetăţean turc, Arif Yavuz, de 41 de ani, relatează Click!.  Turcul era genul de bărbat pe care şi-l dorea ca soţ Cristina.

Pe 17 decembrie,  Arif a invitat-o pe Cristina la restaurantul hotelului Radisson Blu Media Harbour din Düsseldorf şi i-a dăruit un inel de aur alb cu 25 de diamante, de 1.100 de euro. Au băut o sticlă de vin roşu, au urcat, de mână, radiind de fericire, în camera matrimonială, 610, pe care el o rezervase.

A doua zi dimineaţă, la ora 9.30, o cameristă a descoperit cadavrul româncei într-o baltă de sânge, sfârtecat de 21 de lovituri de cuţit. Cu un sfert de oră înainte, avionul lui Arif decola de pe aeroportul din Düsseldorf, către capitala Turciei, Ankara.