Sorana Cîrstea, atac subtil la adresa Simonei Halep? „Adidas îmi spunea că mai bine eşti frumuşică şi top 20, decât să nu arăţi bine şi să fii pe locul 1”

Sorana Cîrstea, atac subtil la adresa Simonei Halep? Iubita lui Ion Ţiriac Jr, în vârstă de 32 de ani și locul 38 WTA, a fost prezentă în primul podcast, moderat de Speak, unde a făcut dezvăluiri despre viaţa ei profesională, dar şi care au fost primii bani câştigaţi.

25 oct. 2022, 16:16
Sorana Cîrstea, atac subtil la adresa Simonei Halep? „Adidas îmi spunea că mai bine eşti frumuşică şi top 20, decât să nu arăţi bine şi să fii pe locul 1”
Sorana Cîrstea, atac subtil la adresa Simonei Halep?

Sorana Cîrstea, atac subtil la adresa Simonei Halep? Chiar dacă este o sportivă de top şi se bucură de o notorietate la nivel internaţional, iubita lui Ţiriac Jr. apare foarte rar în lumina reflectoarelor. Preferă să stea departe de showbiz şi comentează doar lucruri privind cariera ei.

Ei bine, spre surprinderea tuturor, Sorana Cîrstea a acceptat invitaţia lui Speak, de a fi invitata lui în cadrul podacastului pe care îl modererează. Tenismena a dezvăluit cum a fost copilăria ei, la ce vârstă a câştigat primii bani, dar şi ce obiect scump şi-a cumpărat prima dată.

Citeşte şi: Sorana Cîrstea și Țiriac jr își continuă escapada în Asia. Unde au plecat cei doi porumbei după vacanța din Nepal

Am avut o copilărie foarte disciplinată, unde nu exista decât şcoală şi tenis. Altceva eu nu am făcut, asta cam până pe la 18 ani. Nu exista vacanţă, nici măcar conceptul de duminică liberă. Acest concept l-am luat pe la 16 ani, când am început să lucrez cu oameni de afară.

La 14 ani am câştigat primii bani, pentru semifinală, erau 400 de dolari, minus taxe, am luat undeva la 300 şi ceva de dolari. Îmi aduc aminte, când am primi plicul acela, îmi tremurau mâinile şi mi se părea că sunt cea mai bogată persoană de pe lume.

M-am dus la ai mei şi le-am arătat cât am câştigat, iar unul dintre ei a spus că puteam avea mai mult, dacă reuşeam să câştig turneul. Atunci a fost prima oară când mi-am dat seama că pot câştiga bani, pentru că până atunci, tu joci pe medalii, pe diplome, pe o cutie de mingi, un tricou şi aşa mai departe.

Suma cea mai mare pe care o câştigasem la Rolland Garros a fost 125.000 de euro şi ţin minte că îi spuneam tatei că vreau o geantă, de la un brand faimos, dacă o să câştig turneul. Şi tata mi-a dat acceptul, că am avut o săptămână bună. Aia a fost prima mea geantă, dar am cerut să îmi arate cea mai ieftină geantă, pentru că nu îmi venea să dau atâţia bani. Mi-am luat cea mai ieftină geantă, o am şi în ziua de azi, o port foarte mândră„, a declarat Sorana Cîrstea, în cadrul unui podcast.

@iamspeak #LaFileu #podcast #SoranaCirstea #fy #fyp #foryoupage ♬ original sound – speak

Sorana Cîrstea, atac subtil la adresa Simonei Halep?

Sorana Cîrstea a fost una dintre primele jucătoare de tenis din România care a fost cooptată în echipa Adidas, iar Simona Halep (31 de ani, locul 9 WTA) a semnat și ea ulterior cu compania germană. Iubita lui Ion Ţiriac Jr. povestește că sponsorizările oferite sportivelor din estul Europei depindeau mai mult de aspectul fizic al jucătoarelor, decât de performanțele acestora pe terenul de tenis.

Niciuna dintre ele nu mai are contract cu Adidas în acest moment. Halep s-a despărțit la finalul anului 2017, după ce firma respectivă a refuzat să-i ofere mai mulți bani româncei.

De exemplu, cele mai bine plătite: americance, chinezoaice, japoneze! Din Japonia e Osaka, de exemplu. Rupe! A fost în ultimii ani cea mai bine plătită sportivă din lume. E piața! Estul Europei nu prea vinde! Nu e același lucru și depinde foarte mult și de tine! Ce vinzi, cum te prezinți! Contează foarte mult și treaba asta.

Îmi aduc aminte când aveam contract cu Adidas, având în vedere că eu arăt binişor pentru o sportivă, ei îmi spuneau tot timpul că e mai ok să arăţi bine şi să fii top 20, decât să nu arăţi atât de bine şi să fii pe locul 1. Pentru că tu, chiar dacă eşti top 20, oricum eşti văzut, eşti acolo în fiecare săptămână, la fiecare turneu. Şi îmi spuneau, mai bine eşti frumuşică, top 10, top 20, decât mai puţin frumoasă şi nr 1. Şi eu au cotele lor, este o piaţă„, a mai dezvăluit sportiva.

@iamspeak #LaFileu #podcast #SoranaCirstea #fy #fyp #foryoupage ♬ original sound – speak