Sorana Cîrstea și Țiriac jr își continuă escapada în Asia. Unde au plecat cei doi porumbei după vacanța din Nepal

Sorana Cîrstea și Ion Alexandru Țiriac își continuă escapada în Asia. După vacanța din Nepal, cei doi porumbei și-au continuat aventura în Bhutan.

23 oct. 2022, 11:47
Sorana Cîrstea și Țiriac jr își continuă escapada în Asia. Unde au plecat cei doi porumbei după vacanța din Nepal

După ce a anunțat că nu va mai jucat tenis în 2022, Sorana Cîrstea a plecat împreună cu Țiriac jr să escaladeze munții Himalaya. Cei doi porumbei profită de timpul liber pe care îl au la dispoziție și sunt într-o vacanță continuă.

Citește și Sorana Cîrstea escaladează Everestul după ce a renunţat la tenis în 2022. Ţiriac jr. a postat şi el imagini din Himalaya

După ce au petrecut câteva zile în Nepal, la poalele Munților Himalaya, cei doi îndrăgostiți au decis să își continue vacanța în Bhutan, o țară micuță aflată între India și China, care până în anul 1961 nu permitea accesul turiștilor străini.

Sorana Cîrstea se bucură din plin de experiența pe care o trăiește și a vrut să împărtășească acest lucru și cu fanii săi de pe rețelele de socializare postând mai multe fotografii din vacanță. Sportiva a făcut o călătorie prin munții Himalayei și a văzut și o parte din Everest.

”Doar un copil și un munte foarte mare”, a scris Sorana Cîrstea, pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sorana Cirstea (@soranacirstea)

Sportiva româncă a anunțat că nu mai joacă tenis în 2022!

”Încă de la US Open m-am confruntat cu o accidentare la umăr. Perioada de recuperare este mai lungă decât mă așteptam și de aceea nu am participat la niciun turneu în ultimele săptămâni. Am decis să închei aici sezonul 2022, pentru a mă putea recupera și pentru a putea construi o echipă puternică. Ne vedem pe teren în 2023!”, a scris Sorana Cîrstea, pe Instagram.

În sezonul 2022, Sorana Cîrstea a disputat 43 de meciuri, din care a obținut 21 de succese. Românca nu a reușit să câștige niciun trofeu.

Citește și Sorana Cîrstea se mută din România. Unde va locui cu iubitul ei, Ion Ţiriac Jr.