Sorana Cîrstea, performanţă fantastică la Roland Garros! Românca a învins-o pe Daria Kasatkina şi este în optimile de finală

Sorana Cîrstea traversează o perioadă fantastică, ajungând să aibă cea mai bună clasare în WTA din anul 2017 şi să bifeze cea mai bună performanţă a carierei într-un turneu de Grand Slam.

04 iun. 2021, 19:35
Sorana Cîrstea, performanţă fantastică la Roland Garros! Românca a învins-o pe Daria Kasatkina şi este în optimile de finală

Sorana a egalat cel mai bun parcurs anterior într-un turneu de Mare Slam, realizat în 2017 la Australian Open, şi s-a calificat în premieră în optimile French Open, după ce a învins-o în turul 3 pe Daria Kasatkina, cu un categoric 6-2, 6-2.

Românca a jucat un tenis foarte ofensiv, atacând din primele secvenţe ale meciului, astfel că rusoaica Kasatkina (24 de ani, 37 WTA) nu a avut timp să găsească răspunsuri la jocul Soranei, fiind sub un asediu continuu.

Partida dintre Sorana Cîrstea și Daria Kasatkina a durat o oră și 18 minute.

În optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, Sorana Cîrstea se va duela cu Tamara Zidansek (85 WTA), cea care, în turul trei, a trecut de Katerina Siniakova, scor 0-6, 7-6(5), 6-2.

Citeşte şi: EURO 2020: Câți spectatori pot avea acces pe Arena Națională