Sorana Cîrstea: România nu stă în Simona Halep. Ţara asta n-a făcut prea multe pentru noi

Simona Halep merge la Cluj, dar va sta în tribună la întâlnirea din Fed Cup împotriva Canadei. "Nu stăm în Simona!" , a declarat Cîrstea la plecarea spre Cluj.

RomaniaTV.net
06 feb. 2018, 11:33
Sorana Cîrstea: România nu stă în Simona Halep. Ţara asta n-a făcut prea multe pentru noi

România poate să facă trei echipe de Fed Cup. România nu stă în Simona, avem destul jucătoare şi cred că ar trebui să putem să câştigăm cu echipa pe care o avem. Tenisul merge bine, probabil ne tragem una pe alta. România are noroc că are asemenea echipă, având în vedere că nu a făcut prea multe pentru noi” , a declarat Sorana Cîrstea.

Întotdeauna este greu atunci când nu este şi Simona în echipă. Noi încercăm să ne facem treaba, să ne câştigăm meciurile, pentru că, până la urmă, România are multe jucătoare în Top 100. Putem alcătui o o echipă foarte bună în weekend” , a declarat Irina Begu.

Fetele din România, în general, au avut rezultate foarte bune în ultimii ani. Bineînţeles, sunt şi mici fluctuaţii de formă, dar acestea sunt normale. Cred că avem o echipă foarte bună şi avem toate motivele să avem încredere în noi” , a spus Raluca Olaru.

Pentru partida împotriva Canadei, căpitanul nejucător al României, Florin Segărceanu, le-a convocat pe Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, Raluca Olaru, locul 45 WTA la dublu, şi Ana Bogdan, locul 86 WTA. Meciurile se vor juca sâmbătă şi duminică.