Sorana Cîrstea, victorie mare la Mallorca. A eliminat-o pe Daniela Hantuchova

Sorana Cîrstea continuă seria bună începută în această primăvară şi a reuşit să o învingă miercuri, în două seturi, pe jucătoarea slovacă Daniela Hantuchova, în turul doi al turneului de la Mallorca.

15 iun. 2016, 11:35
Sorana Cîrstea, victorie mare la Mallorca. A eliminat-o pe Daniela Hantuchova

Meciul dintre Sorana Cîrstea şi Daniela Hantuchova a durat o oră şi 15 minute, iar compatrioata noastră, numărul 97 mondial, a câştigat cu 6-3, 6-4. Este a doua victorie a Soranei în faţa Hantuchovei, după cea obţinută în octombrie 2008, la Luxemburg.

Sorana Cîrstea s-a calificat astfel în sferturile de finală ale turneului pe iarbă de la Mallorca, unde o va întâlni pe învingătoarea dintre Elise Mertens şi Jelena Jankovic. Pentru calificarea în sferturile de finală, Sorana Cîrstea va primi 60 de puncte WTA şi un cec de 4.578 euro.

Vezi şi Un trio formidabil. Sorana Cîrstea, în Mallorca, alături de Ana Ivanovic şi Angelique Kerber FOTO

În runda inaugurală a turneului de tenis de la Mallorca, Sorana Cîrstea a eliminat-o cu 6-3, 6-2 pe a cincea favorită, kazaha iulia Putinţeva. De remarcat că Sorana a acces pe tabloul principal la Mallorca după ce a trecut de calificări. În urma parcursului de până acum, sportiva noastră va urca cel puţin până pe locul 92 în ierarhia WTA.