Sorana de la ASIA a primit veşti triste după un consult medical de urgenţă

Cântăreaţa Sorana, fostă membră în formaţia ASIA, a fost invitată la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars, unde a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultima vreme.

RomaniaTV.net
07 oct. 2014, 09:12
Sorana de la ASIA a primit veşti triste după un consult medical de urgenţă

De curând, artista a avut mari dureri de cap şi a ajuns de urgenţă la spital. Medicii au descoperit că aceasta avea un microb la plămâni.

„Da, am ajuns la spital. Mi-au găsit un microb la plămâni. Mi-a fost foarte rău. M-a durut capul, eu am dureri de cap destul de frecvent aşa, dar nu atâtea zile la rând şi nu la acea intensitate, şi m-am speriat. Am ajuns la spital, ca orice om, gândindu-mă că ar trebui să-mi fac un set de analize”, a povestit Sorana.

Sorana a ajuns de URGENŢĂ la spital. Află ce a păţit artista FOTO

„Acolo am descoperit că era acel microb de la plămâni. Doctoriţa mi-a spus că e acest microb la plămâni care nu face altceva decât febră şi dureri de cap. M-a durut capul şase zile, non-stop. Nu mai puteam să dorm. Mi-au făcut trei perfuzii, dar durerea de cap nu a încetat”, a mai spus ea. „Am luat pastile. Durerile astea apar de la oboseală, de la vreme, că sunt meteosensibilă. Acum sunt bine”, a încheiat artista, scrie libertatea.ro