Sore a mărturisit ce se întâmplă între ea și Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache! ”E cel mai frumos să te simți liber în compania cuiva”

Sore este una dintre artistele pe care românii le îndrăgesc, dar și un antreprenor de succes. În ultima perioadă s-a zvonit faptul că Sore Mihalache a ieșit la câteva întâlniri cu Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache. Ce spune artista despre subiectul acesta, vezi în rândurile de mai jos.

28 nov. 2023, 14:54

În momentul de față, Sore trăiește viața pe care și-o dorește. La doar 34 de ani, vedeta este mereu optimistă și cu zâmbetul pe buze, chiar dacă pe plan amoros lucrurile nu au mers prea bine. Deocamdată, Sore se axează pe relația cu fiica ei, Erin, cu care petrece foarte mult timp, dar și pe afacerile pe care le are.

Vezi și Sore și-a dezvăluit secretul siluetei suple! Cum a reușit să slăbească 30 de kilograme!

„Mi se pare necesar ca, după orice separare, de orice formă, să îți aloci timp ție, ca individ. În primul rând, ca să procesezi, să integrezi experiența pe care tocmai ai încheiat-o, iar timpul îți dă perspectiva înțelegerii: înțelegerea a ceea ce nu a funcționat, a ceea ce îți dorești, a ceea ce poți oferi. Eu am luat toți pașii foarte firesc și sunt bucuroasă că am procedat așa”, a spus Sore.

Despre fosta relație, artista nu are nimic de reproșat, mai ales că dintr-o iubire arzătoare s-a născut o fetiță minunată pe nume Erin.

Întrebată despre statusul său sentimental, artista a răspuns: „Este personal și așa o să rămână”.

Recent, Sore a fost surprinsă cu Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache.

”Nu prea e nimic de spus”

Anul acesta, au apărut mai multe zvonuri legate de tine și Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache. Astfel că, Sore a fost întrebată care este de fapt, legătura dintre ea și Răzvan Miheț.

Te-ar putea interesa Codin Maticiuc, mărturisiri despre afecțiunea de care suferă fiica sa, Smaranda. ”Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile”

„Nu prea e nimic de spus, eram doi oameni singuri care au ieșit la câteva întâlniri. Presei i-a plăcut să înflorească, dar mă așteptam. Nu cred în dragoste la prima vedere, cred că putem percepe energia celuilalt din prima, iar acea impresie cântărește foarte tare.

Pentru mine, combinația ideală e formată din compatibilitate energetică, conexiune mentală și emoțională. Altfel spus, apreciez oamenii, în general, care au inteligență emoțională, nu au teamă de a fi vulnerabili, oamenii care au ceva de spus, cu care comunicarea se desfășoară lejer. E cel mai frumos să te simți liber în compania cuiva, nu crezi?”, a spus Sore, potrivit Viva.