Sore și-a dezvăluit secretul siluetei suple! Cum a reușit să slăbească 30 de kilograme!

Sore Mihalache a reușit să scape de kilogramele în plus pe care le-a acumulat în timpul sarcinii. Vedeta și-a dezvăluit secretul siluetei suple și dieta pe care a urmat-o pentru a reintra în formă.

17 feb. 2022, 17:58
Sore și-a dezvăluit secretul siluetei suple! Cum a reușit să slăbească 30 de kilograme!

În aproximativ nouă luni Sore a reușit să scape de kilogramele în plus pe care le-a acumulat în timpul sarcinii. Cu toate că a fost criticată în perioada în care s-a îngrășat, artista nu a ținut cont de cârcotași și a reușit să se mobilizeze ca să ajungă la o siluetă de invidiat.

CITEȘTE ȘI: Motivul pentru care Sore nu se căsătorește cu iubitul său. Cei doi au împreună o fetiță de patru ani

Cum a reușit să slăbească 30 de kilograme!

„Am slăbit kilogramele din timpul sarcinii și un pic mai mult de atât în decursul a 9 luni, eu am considerat-o o victorie, nicidecum altfel, iar dacă au fost comentarii răutăcioase în acea perioadă, pe cuvânt dacă le-am auzit. E adevărat că am fost avertizată, din timpul sarcinii, că voi trage greul după naștere, pentru că, n-am să te mint, mi-au plăcut burgerii foarte mult pe parcursul celor 9 luni de sarcină. Dar am slăbit ușor, mâncând puțin, făcând sport și proceduri corporale”

, a povestit Sore, potrivit Viva.ro.

CITEȘTE ȘI: Sore, reacţie incredibilă după crimele din Caracal. „E îngrozitor de periculos să te naşti fată”

Secretul siluetei suple!

Sore mănâncă foarte multe legume, însă nu se poate numi vegetariană deoarece, din când în când mai gustă și puțină proteină animală. De asemenea, vedeta a mărturisit că mănâncă și dulciuri. Cântăreața nu se abține din a mânca ceva la care poftește.

„Nu simt o atracție față de carne, în mod deosebit, de aceea mi-a fost ușor. Dacă îmi e poftă să gust, gust, însă trec săptămâni întregi fără să mănânc carne și îmi e foarte bine așa. Am tot citit și articole care spun cât influențează carnea aspectul pielii și pentru că mă știu posesoarea unui ten sensibil cu tendințe acneice, pe care m-am luptat mult timp să-l aduc într-o formă bună, îți dai seama că încerc să văd dacă funcționează. Și, în cazul meu, e varianta câștigătoare. Mănânc și dulciuri, de fapt, mănânc orice poftesc, însă în porții decente și țin intermitent fasting”, a mai mărturisit Sore.