Sore, dezvăluiri despre afecţiunile sale: „Sunt iubita perfectă: surdă și chioară”

Artista a vorbit despre tatăl copilului ei, la scurt timp după ce a anunțat pe rețelele de socializare că nu mai formează un cuplu cu Mircea Julean.

13 iun. 2022, 18:51

Cântăreața Sore a vorbit pentru prima dată despre problema de sănătate cu care a fost diagnosticată la vârsta de 3 ani și care i-ar fi putut pune capăt carierei muzicale. În cadrul podcastului lui Damian Drăghici a mărturisit că are o deficiență de auz gravă.

Şocul serii. Cunoscut influencer a fost găsit mort în parcarea de la mall. Avea 19 ani! Ce a postat înainte pe TikTok
”Nu știu dacă chestia asta se știe. Deci, eu am auz de 50%. Nu e vreo ureche 100% și alta… 50% în total. Nu ți s-a întîmplat să îmi zici ceva și să n-aud? Sau să mă strigi și eu să nu-mi dau seama? Am asta de la 3 ani.

La 3 ani am avut otită de trei ori în același an. De exemplu, dacă tu te întorci spatele, eu aud că vorbești, dar nu înțeleg. M-am perfecționat în cititul buzelor”, a spus Sore.

A adăugat că a fost tratată cu un antibiotic greșit în copilărie și că în prezent nu poartă aparat auditiv.

În plus, nici vederea ei nu este perfectă. ”Sunt și mioapă. Sunt iubita perfectă: surdă și chioară”, a mai spus Sore în timpul podcastului.

Raluca Pastramă a născut al treilea copil. Fosta soţie a lui Pepe a publicat primele imagini cu bebeluşul
Sore și Mircea Julean au format un cuplu timp de 8 ani și au împreună o fetiță. Chiar dacă au trăit o poveste de dragoste impresionantă, se pare că lucrurile s-au schimbat în relația lor, de-a lungul timpului.

Recent, artista a dezvăluit că ea și iubitul ei au decis să meargă pe drumuri separate. Invitată în podcastul găzduit de Damian Drăghici, Sore a povestit cum l-a cunoscut, de fapt, pe tatăl copilului ei, dar și ce sentimente o încearcă atunci când vine vorba despre el.

Sore l-a cunoscut pe Mircea prin prisma Alinei Eremia
Sore a dezvăluit că Alina Eremia a fost cea care a jucat un rol important în relația ei cu Mircea Julean. Ea a povestit că artista i-a făcut cunoștință cu celebrul avocat, iar de atunci viața i s-a schimbat radical:

Citeste si: Sore și Mircea, tatăl fiicei ei, s-au despărțit după o relație de opt ani! Artista a dat vestea pe Internet: „Nu mai formăm un cuplu”

„Damian Drăghici: Cum l-ai cunoscut pe tatăl copilului tău?

Sore: Prin Alina Eremia-cupidon. Serios, așa a fost.

Dacă Alina nu ar fi avut o idee într-o seară, nu aș fi ajuns aici, cu Erin în brațe. Chiar îi datorez. I-am spus și de fiecare o să-i spun, când o să am ocazia, că îi sunt recunoscătoare. Mi-a schimbat viața cum nu se putea mai frumos.”, a mărturisit Sore, în podcastul amintit.

Sore a făcut câteva dezvăluiri și despre relația cu Mircea Julean. Artista a mărturisit că între ea și tatăl lui Erin există un sentiment permanent de recunoștință, care nu va putea fi înlocuit de nimeni altcineva: „E o relație veche, de 8 ani. Eu cred că ne suntem recunoscători unul altuia pentru că avem cel mai frumos și mai bun copil. Este o recunoștință care nu poate să fie depășită de absolut niciun alt om, pe Pământul ăsta.”, a mai spus Sore.