Un alt concurent a părăsit competiţia Chefi la cuţite. Sorin Bontea a răbufnit înainte să afle verdictul: „Ce e în neregulă”

Un alt concurent a părăsit competiţia Chefi la cuţite. Cel de-al nouălea battle a adus emoții echipelor celor trei chefi. Din păcate, pentru unul dintre concurenți, care a obținut 6 puncte, traseul în emisiune s-a oprit aici.

08 nov. 2022, 09:30
Un alt concurent a părăsit competiţia Chefi la cuţite. Sorin Bontea a răbufnit înainte să afle verdictul: „Ce e în neregulă”
Sorin Bontea a răbufnit înainte să afle verdictul

Un alt concurent a părăsit competiţia Chefi la cuţite. După ce au primit ca temă să gătească după un anumit buget – meniuri de 25 de lei, 40 de lei, 60 de lei (costul materiei prime) –  Chef Cătălin Scărlătescu a fost primul care a scos armele la înaintare în cel de-al nouălea battle.

Juriul care a judecat farfuriile pregătite de cele trei echipe au fost format din livratori de mâncare.  Până acum, Chef Scărlătescu a câștigat trei battle-uri, la egalitate cu Chef Dumitrescu, în timp ce Chef Bontea are o singură victorie și o egalitate cu Florin Dumitrescu la cel de-al șaptelea battle.

E supărat că nu câștigăm, pentru că noi chiar ne dăm toată silința și este frustrant”, a comentat Gigi Nicolae, din echipa lui Bontea.

De altfel, Chef Bontea nici nu a dorit să participe la ghicitoarea care le dădea posibilitatea chefilor de a alege ce are de făcut fiecare echipă, iar competiția s-a desfășurat între chefii Dumitrescu și Scărlătescu. „Nu mă interesează!”, a spus Sorin Bontea, când a fost întrebat de Gina Pistol de ce nu încearcă să răspundă la ghicitoare.

Ajutat de Titus, chef Cătălin Scărlătescu a scris răspunsul corect al ghicitorii, buget, și a hotărât cine ce fel de meniu face. După ce și-a oprit bugetul de 40 de lei, lui Florin Dumitrescu i-a dat 25 de lei, iar lui Bontea i-a dat 60 de lei. „Mi l-a dat ca să pierd. Până acum cine a avut bugetul cel mai mare la probe de genul acesta a pierdut”, a spus Sorin Bontea când a aflat că a primit cel mai mare buget.

Citeşte şi: Scărlătescu, picanterii din spatele camerelor de filmat de la Chefi la Cuțite: ”Noi am băut tot timpul. Și în timpul emisiei”

Un alt concurent a părăsit competiţia Chefi la cuţite

E prima oară în zece sezoane când îmi intră mie prima farfurie. Să se consemneze undeva. Când s-a născut Marius Lăcătuș, a doua zi mi-a intrat mie prima farfurie. E zi istorică”, a spus Florin Dumitrescu.

Următoarele două farfurii care au intrat pe bandă au aparținut echipei lui Cătălin Scărlătescu. „Cum s-o dai, ce să faci, ce să gătești? Că am gătit mâncare pe înțelesul lor”, a spus Sorin Bontea când încă nicio farfurie argintie nu intrase pe bandă.

A patra farfurie a fost roz, fapt care l-a pus pe gânduri pe Florin Dumitrescu: „Undeva trebuie să apară și Bontea. Nu era farfurie de 0 puncte”.

Ce e în neregulă? Mâncarea e bună”, a spus Sorin Bontea, vizibil afectat de absența farfuriilor sale pe bandă.  A cincea și a șasea farfurie au fost tot aurii, iar Sorin Bontea a a răbufnit și a dat cu piciorul în coșul de gunoi.

În cele din urmă, echipa lui Sorin Bontea a primit 5 farfurii, scorul fiind de 5 argintii, 2 roz și 4 aurii. Concurenții lui Sorin Bontea nu și-au mai încăput în piele de fericire când au văzut rezultatul final.

Mă pupa Gabi. Plângea. Gigi plângea. O bucurie cu nervi. Voi ați mai pomenit o bucurie cu nervi? Am câștigat la o farfurie față de chiftele. Doamne ferește! Cred că de-asta sunt cel mai nervos”, a povestit Sorin Bontea.

După ce a aflat că echipa ei a pierdut, Raluca Todea a izbucnit în lacrimi. „Eu plâng. Am o criză de nervi. Eram super supărată. Dar nu pe noi, pe situația în sine”,a spus concurenta echipei roz.

În cele din urmă, Sorin Bontea e plecat la bere cu echipa sa, lâsând celelalte două echipe să intre la duel.