Sorin Bontea, câştigătorul Asia Express, emoţii după prima întâlnire cu colegii de la Chefi la Cuţite: Îmi era foarte dor de voi

Chefi la cuțite, celebrul show culinar difuzat de Antena 1, a venit cu un concept special, în cadrul unor ediții speciale numite ”Titati la cuțite”. Cei trei jurați vor lupta pentru un premiu special.

RomaniaTV.net
29 apr. 2020, 19:14
Sorin Bontea, câştigătorul Asia Express, emoţii după prima întâlnire cu colegii de la Chefi la Cuţite: Îmi era foarte dor de voi

Sorin Bontea, câștigătorul Asia Express sezonul 3, a revenit pe platourile de filmare ale Chefi la Cuțite, după două luni în care a luptat pentru premiul cel mare din Asia, cei 30.000 de euro.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au format echipa câștigătoare din acest sezon și au făcut tot posibilul pentru a ajunge primii la Gina.

Citește și: „Titani la cuţite”, o nouă competiţie între juraţii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu

După două luni petrecute pe tărâmuri asiatice, Sorin s-a întors acasă, în platoul Chefi la Cuțite, vizibil emoționat de revederea cu colegii săi. Celebrul chef a recunoscut că întâlnirea cu Gina în altă ipostază a fost destul de ciudată, rămândând cu sechele din Asia.

”Am ajuns acasă, la Chefi. Primul impact a fost flamingo roz. Revederea cu Gina în alt context, nu știu ce sa zic, am rămas cu sechele din Asia. Îmi era dor de ei” , a spus Sorin Bontea.

Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei trei jurați de la Chefi la Cuțite, a făcut haz de necaz de colegul său în urma participării la Asia Express.

”Eu mă pregăteam să îi spun colegului Bontea că dacă vreodată am să fac un copil, în viitorul apropiat, nu vreau să mi-l aducă barza, vreau să mi-l aducă flamingo” , a declarat Cătălin Scărlătescu.

Colegul său, Florin Dumitrescu, a recunoscut faptul că este fanul cel mai mare al echipei formate din Sorin și Răzvan Fodor.

”Mă declar cel mai mare fan al echipei reactoarelor. Mai am puțin și am să îi cer și autograful” , susține Florin Dumitrescu.