„Titani la cuţite”, o nouă competiţie între juraţii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu

Emisiunea „Chefi la cuțite' va avea două ediții speciale la Antena 1, pe 29 și 30 aprilie, de la ora 20.30. Sub titlul „Titani la cuțite', show-ul propune o nouă competiție între jurații Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu: ei vor face echipă cu alți chefi celebri din România, iar marea luptă se va da pentru o statuie!

RomaniaTV.net
29 apr. 2020, 08:55
„Titani la cuţite”, o nouă competiţie între juraţii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu

Chef-ul a cărui echipă câștigă va avea propria statuie în platoul „Chefi la cuțite’ pe toată durata filmărilor pentru sezonul 8 al show-ului (întrerupte acum, din cauza pandemiei). Nu lipsesc degustările pe nevăzute și nici proba de îndemânare a celor trei jurați.

Nu vom mai da sfaturi de pe margine, ci vom fi și noi în mijlocul acțiunii și vom găti cot la cot cu cei din echipa noastră‘, spune Florin Dumitrescu.

A fost o altfel de competiție, chiar și pentru noi. Dar a ieșit foarte mișto. Suntem cu toții din aceeași breaslă, ne știm de ani de zile, dar nu am mai avut ocazia să gătim împreună până acum și, vă dați seama, fiecare are păsărelele lui în bucătărie‘, l-a completat și Scărlătescu.

Emisiunea s-a filmat imediat după ce Bontea s-a întors din Asia Express, marcând prima revedere a chefilor, așa că „se lasă cu cadouri, glume cât cuprinde, dar la final ajungem la cuțite”.

„Mi-a fost dor de bucătărie‘, zice Bontea.

Vă dați seama cum este să stai printre farfuriile a nouă chefi?! Ce gusturi, ce mirosuri?! Au fost niște zile de filmare foarte complicate. Lăsând gluma la o parte, eu pot să vă spun că a fost o competiție 100% reală„, a conchis prezentatoarea Gina Pistol.