Sorin Bontea, dans incendiar pe reţelele de socializare. Îndrăgitul bucătar a făcut senzaţie pe internet cu mişcările sale. Filmuleţul s-a viralizat imediat – VIDEO

Sorin Bontea este unul dintre cei mai îndrăgiţi şi cunoscuţi chefi din România. După prezenţa sa în emisiunea "Asia Express", unde a reuşit să câştige şi marele premiu, bucătarul s-a bucurat şi de mai multe aprecieri din partea fanilor.

04 apr. 2021, 14:28
Sorin Bontea, dans incendiar pe reţelele de socializare. Îndrăgitul bucătar a făcut senzaţie pe internet cu mişcările sale. Filmuleţul s-a viralizat imediat – VIDEO

Sorin Bontea, dans incendiar pe reţelele de socializare.  Chef Bontea a postat recent pe pagina sa de Facebook, un videoclip în care apare dansând alături de iubita coprezentatorului Chefi la Cuţite, Ştefania Cristina. Filmuleţul s-a viralizat imediat, iar reacţia fanilor nu a întârziat să apară.

Sorin Bontea, dans incendiar pe reţelele de socializare. Îndrăgitul bucătar a făcut senzaţie pe internet cu mişcările sale

„Când vine tineretul în vizită @cristinaa.stefaniaa”, este mesajul care apare alături de videoclip. Peste 70.000 de fani i-au apreciat postarea şi alţi 2.000 au comentat mişcările de dans pe care Bontea le-a scos la înaintare.

„Chef Bontea, sa știți ca după acest clip cu Ștefania, unde sunteți simpatic, veti fi și mai mult iubit! Aveți și o voce frumoasa și un râs molipsitor!”, este unul dintre comentariile lasate la postarea cu pricina.

„Chef Sorin Bontea, sunteți un om deosebit, carismatic și extrem de talentat !!! Va admir din ce în ce mai mult!!! Felicitări pentru tot, va doresc tot binele din lume și mult succes în continuare !!! Cu deosebit respect!

Pe lângă televiziune şi bucătărie, chef Sorin Bontea a mai fost implicat într-un proiect de suflet. A realizat un ghid cu aproape 40 de reţete special pentru persoanele diagnosticate cu gută, ghid ce urmează să ajungă în cabinetele medicilor reumatologi şi, de acolo, la pacienţi.

Născut în București, Sorin Bontea a avut o copilărie tipică vremurilor acelea. Își petrecea majoritatea zilelor alergând prin cartier, jucându-se cu copiii din vecini, stând la cozi pentru carne de pui și făcând mici cumpărături la care era trimis de părinți. Îi plăcea să cânte la chitară și își dorea să urmeze o școală în domeniu. N-a fost să fie și cum orele clasice nu l-au captivat prea mult, la 16 ani s-a angajat ca ajutor de bucătar. Voia să aibă ceva bani de cheltuială și, în egală măsură, să-și ajute familia.

A trecut prin toate etapele: de la cărat marfă la curățat cartofi. Apoi a început să fie atent la bucătari, a început el să gătească și a descoperit nu doar că îi plăcea foarte mult, dar era și foarte talentat.

Citeşte şi: Chefi la cuţite 2021. O jurnalistă olandeză a impresionat juraţii: „Toți cred că e mâncare de șoareci”