Sorin Cârțu, derapaj în direct pe tema COVID-19. „Cât de prost să fiu să cred?”

Sorin Cârțu, președintele celor de la CS Universitatea Craiova, a avut o ieșire deplasată pe tema Covid-19. Fostul mare jucător al Craiovei Maxima a sugerat că virusul a fost creat și eliberat de către oameni și a criticat în termeni duri restricțiile cu care se confruntă fotbalul din România.

22 nov. 2020, 14:01
Sorin Cârțu, derapaj în direct pe tema COVID-19. „Cât de prost să fiu să cred?”

Sorin Cârțu, 65 de ani, crede că totul este o conspiraţie şi că cei care au eliberat virusul ar trebui să ofere şi antidotul.

Dănuţ Lupu, mesaj emoţionant de pe patul de spital, în lupta cu Covid: „Am driblat iar, fir-ar mama lui!”

„Mă uitam la handbal la Aarhus, erau spectatori în tribune în Danemarca, vreo 2.000. Am spus din aprilie, nu acum, că e virus făcut de om, nu s-a suit lilacul pe șobolan, i-a tras-o și moare planeta. Cât să ascunzi minciuna sub preş? Se va rezolva într-un fel. Am zis că prin decembrie va apărea vaccinul, așa era totul calculat. Cât de prost să fiu să cred că au aruncat virusul și n-au antidotul? Specialiștii să ne dea antidotul, nu să îmi spună să stau cu mască sau să păstrez distanţa, că asta pot face și eu. Eu, ca ministru al sportului, mă bat să vină spectatorii la meciuri, îmi susțin cauza. Nu vezi că nu se luptă?”, a declarat Sorin Cârțu la ProSport Live.

Sorin Cârțu a fost infectat cu COVID-19

Sorin Cârțu a fost depistat pozitiv cu COVID-19 în septembrie. Acesta spune că nu a fost bolnav, din moment ce nu a prezentat simptome, și sugerează că virusul îi afectează doar pe cei cu un sistem imunitar slăbit.

Simona Halep a dezvăluit simptomele pe care le-a avut în timpul infecţiei cu Covid. „Febră, dureri de cap şi dureri musculare”

„Eu m-am ferit, nu știe nimeni cum îl iei, cine ți-l dă, e greu de înțeles. E foarte important dacă ești pozitiv sau ești bolnav, sunt diferențe mari. De asta sunt intrigat de atmosfera COVID în Romania, că mor nu ştiu câți… Mulți au 90 de ani, au alte probleme. Din moment ce stai acasă nu ești bolnav. E ca înainte, la o gripă mai puternică, asta însemnă și ceva la plămâni. Și eu, și soția am fost pozitivi. Eu nu am avut absolut nimic, n-am fost bolnav, așa sunt foarte mulți. E în funcție și de sistemul imunitar. Mihai Rotaru, Ovidiu Costeșin, ei au avut la plămâni, de aici agravarea situației. El acționează pe un sistem imunitar cu labilitate, te găsește și acționează”, a spus Sorin Cârţu.


loading...
Partenerii noștri