Sorin Cîmpeanu a dezvăluit ce își reproșează ca ministru al Educației

Sorin Cîmpeanu a dezvăluit marţi seară ce își reproșează pe plan profesional, ca ministru al Educației.

01 sept. 2021, 06:19
Sorin Cîmpeanu a dezvăluit ce își reproșează ca ministru al Educației

Sorin Cîmpeanu, la ora destăinuirilor. „Că n-am reușit să fac mai mult decât am făcut, că n-am reușit să fiu mai eficient. Eu însuși sunt nerăbdător să văd progrese. Am făcut și lucruri de care sunt mândru în acest mandat. Vom continua obiective ce țin de echitate, atractivitatea învățământului profesional și tehnic, provocări ce țin de etică și integritate, sunt multe provocări pe care le abordăm pe termen scurt, pe termen mediu și pregătim terenul pentru cele pe termen lung. Nu înseamnă că nu am greșit, dar nu știu eu să fi greșit”, a declarat Sorin Cîmpeanu la Kanal D, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Ce slăbiciuni are Sorin Cîmpeanu

„Nu cred că am dreptul să afișez acest lucru. Însă am o afinitate pentru oameni inteligenți, devotați și frumoși. am construit echipe și voi construi în continuare. Atunci când am de luat decizii, iau decizii corecte cu ceea ce consider eu că e mai bine. Voi promova persoane inteligente și profesioniste. Am pus pe locul 3 aspectul fizic. Primele două sunt considerentele de bază. Îmi asum toate aceste lucruri cu mândrie. Sunt norocos că am reușit să întâlnesc, de-a lungul carierei mele de 30 de ani, oameni inteligenți, devotați și frumoși care își fac treaba cu profesionalism”.

Sorin Cîmpeanu, despre „albirea” plagiatorilor Victor Ponta şi Gabriel Oprea. Adevărul despre celebra OUG din 2014

Ați mai accepta funcția de premier?

„Nu cred că va mai fi cazul. nu o să spun niciodată da sau nu, sunt suficient de așezat să las lucrurile să se deruleze. sunt concentrat pe educație, momentan nu am alte aspirații, planuri nici atât, nici măcar dorințe sau altceva. prefer să mă ocup în continuare de educație, cum știu și cu bună credință”, a declarat Sorin Cîmpeanu la Kanal D.

Elevii vor primi măşti de protecţie la şcoală. Cîmpeanu: Ne vom asigura că la nivelul fiecărei şcoli există un stoc suficient