Sorin Cîmpeanu, nemilos cu educatoarea din Suceava care ar fi violat trei minore. „Dacă se confirmă, cu siguranţă trebuie un consult psihiatric”

Ministrul Educaţiei a catalogat drept "incalificabil" gestul educatoarei din judeţul Suceava care a fost arestată sub acuzaţia c-ar fi agresat sexual cel puţin trei minore.

17 ian. 2022, 23:08
Sorin Cîmpeanu, nemilos cu educatoarea din Suceava care ar fi violat trei minore. „Dacă se confirmă, cu siguranţă trebuie un consult psihiatric”

Sorin Cîmpeanu a afimat că, în cazul în care acuzaţiile se confirmă, femeia trebuie supusă unui examen psihiatric, pe lângă faptul că trebuie să răspundă penal.

„Dacă se confirmă aceste lucruri, şi am înţeles că există elemente rezonabile spre confirmare, cu siguranţă trebuie un consult psihiatric, dincolo de aplicarea legii penale. Dacă se confirmă. Până acum am înţeles că sunt suspiciuni rezonabile pe baza cărora a fost arestată preventiv”, a declarat, luni seară, la Digi 24, Sorin Cîmpeanu, despre cazul educatoarei din judeţul Suceava acuzată de agresarea sexuală a trei minore.

Potrivit News.ro, Ministrul Educaţiei susţine că ”este absolut incalificabil, nu numai pentru un cadru didactic, pentru orice adult, cu atât mai mult pentru un cadru didactic”.

Citeşte şi: O educatoare din Suceava a violat trei minori. Părinții victimelor i-au dat foc la mașină! Autoritățile au intervenit de urgență

Vă reamintim că Maria Podolak, o educatoare din judeţul Suceava, a fost arestată, fiind acuzată că a agresat sexual cel puţin trei minore, în repetate rânduri.

Cazul înfiorător a ieşit la iveală, după ce tatăl a două dintre victime, fetiţe de 4 şi 6 ani, a incendiat maşina femeii, iar aceasta a reclamat fapta la Poliţie.

În cadrul anchetei, bărbatul a declarat că s-a răzbunat astfel pe educatoare, cercetările demarate arătând că declaraţiile bărbatului se confirmă.

Citeşte şi: Nicolae Ciucă aruncă bomba! Un milion de facturi vor fi recalculate: „Deciziile de plafonare se aplică de la 2 februarie”


loading...
Partenerii noștri