Sorin Grindeanu, despre candidatura lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale: ”Dacă vrei să fii candidatul PSD trebuie să vii la partid”

Social-democratul Sorin Grindeanu aruncă bomba despre posibila candidatură a lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale din acest an, din partea PSD.

30 ian. 2024, 22:43
Sorin Grindeanu, despre candidatura lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale: ”Dacă vrei să fii candidatul PSD trebuie să vii la partid”

Sorin Grindeanu, despre candidatura lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale. Ministrul Transporturilor a subliniat că Geoană nu este membru PSD în acest moment și că din punctul său PSD are nevoie de un candidat care să fie membru în partid.

Citește și Sorin Grindeanu, despre candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei din partea PSD: ”Nu poate fi Bucureștiul un caz special față de celelalte candidaturi”

Sorin Grindeanu, despre candidatura lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale

„Mircea Geoană în acest moment nu e membru PSD. Eu susțin că noi trebuie să avem candidat membru PSD. Punct. De 20 de ani avem candidați de dreapta, cred că stânga trebuie să dea președinte după 20 de ani și PSD este principalul partid de stânga. Nu personalizez. Dacă cineva dorește susținerea PSD-ului, nu se poate altcumva. Poate colegii mei o să aibă alt punct de vedere. Candidatul PSD este ales în congres, nu în ședințe scurte”, a declarat Sorin Grindeanu la Digi24.

Cu toate acestea, Sorin Grindeanu a subliniat că nu este imposibil ca cineva să devină candidatul PSD la prezidențiale, însă condiția principală este să facă parte din partid.

„Dacă vrei să fii candidatul PSD trebuie să vii la partid, să spui asta vreau să fac. Și-a exprimat vreodată public dorința asta? Dacă vrea să fie susținut, oricine, trebuie să vină la partid”, a mai spus Sorin Grindeanu.

Citește și Sorin Grindeanu aruncă bomba după protestele fermierilor și transportatorilor! ”Toată conducerea Portului Constanța o destitui”