Sorin Grindeanu dinamitează Guvernul PNL. „Un guvern de minciuni. Aşa a vrut grijă de oameni, tratându-i cu nesimţire, indiferenţă şi furându-le din buzunare”

Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedintele PSD, a lansat un atac dur la adresa Guvernului PNL, vineri, în ultima zi de campanie electorală pentru alegerile parlamentare. Fostul premier acuză Executivul că a "simulat" în ultima lună implicare "pentru a-şi ascunde nesimţirea şi incompetenţa în gestionarea pandemiei".

04 dec. 2020, 13:28
Sorin Grindeanu dinamitează Guvernul PNL. „Un guvern de minciuni. Aşa a vrut grijă de oameni, tratându-i cu nesimţire, indiferenţă şi furându-le din buzunare”

Sorin Grindeanu a precizat, vineri, că a trecut un an de când Guvernul PNL a preluat conducerea.

„Un Guvern de minciuni care li se sparg acum în cap. Pentru a-şi ascunde nesimţirea şi incompetenţa în gestionarea pandemiei, au simulat în ultima lună implicare”, a afirmat Grindeanu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute în Timiş.

Citeşte şi: Florin Cîţu: Ciolacu, Grindeanu şi Tudose trebuie să meargă lângă Dragnea

Prim-vicepreşedintele PSD l-a acuzat pe ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, că încă din octombrie „dă drumul la controale încrucişate şi paraîncrucişate în peste 200 de spitale din România. În spatele acestor declaraţii care ascunde de fapt incompetenţa se află o mare ipocrizie electorală”

„O ţară întreagă a văzut ororile din spitalul din Reşiţa. La doamna vicepremier Turcan, la ea acasă, acolo pacienţii sunt trataţi în chioşcuri de fast-food fără încălzire sau apă caldă, iar medicii de acolo fac apeluri disperate pe Facebook pentru a se face rost de bani pentru mâncare şi paturi.

La Târgu Mureş, prizele ATI iau foc. La Braşov, ieri sau alaltăieri DNA a început să-i ridice pe cei care au furat cu nesimţire de la bolnavi.

Aşa a gestionat Guvernul Orban pandemia. Aşa a vrut grijă de oameni, de sănătatea lor, tratându-i cu nesimţire, indiferenţă şi furându-le din buzunare chiar de pe patul de spital”, a precizat Grindeanu.

Citeşte şi: Incendiu în secţia ATI de la spitalul din Târgu Mureş. Mai mulţi pacienţi, în pericol

Fostul premier consideră că alegerile parlamentare de duminică sunt „decisive”.

„Alegerile de duminică sunt decisive. Sunt despre a alege viaţa în locul dezastrului produs de Orban. E despre alegerea de profesionişti, în locul rudelor, coafezelor, pilelor liberale.

Românii să iasă la vot şi să nu-şi irosească votul, să voteze singurul partid care poate câştiga bătălia cu PNL-ul”, a conchis Grindeanu.

Citeşte şi: Alegeri parlamentare 2020. Ciolacu: „Între mine şi Orban sunt două-trei diferenţe. Mie nu mi-a luat puterea minţile”